Ontwerp

Corian Design badkamer Doorn

Ontdek de schitterende details

Laat u inspireren door het ontwerp van Corian design badkamer Doorn. Want in deze smaakvolle badkamer ziet u veel schitterende details die gemaakt zijn van Corian. Bijvoorbeeld het maatwerk badkamermeubel dat voorzien is van een prachtig kader. Maar hetzelfde geldt ook voor de maatwerk planchetten voor de handdoeken. De mat witte kleur benadrukt continu de prachtige accenten die in de ruimte aanwezig zijn.

De doucheruimte

In de douche is een achterwand gecreëerd met een tweetal nissen. Deze nissen zijn strak naast elkaar geplaatst, mooi in lijn met de bedieningsknoppen van de douche. De douchekranen in deze badkamer zijn van chroom. In deze rustige sfeer brengt het chroom glans aan in de badkamer. Bovendien zien chromen kranen er altijd erg chique uit! Naast de hoofddouche is er ook een extra handdouche aanwezig. Daardoor kan er ook eenvoudig en snel gedoucht worden zonder dat het haar nat hoeft te worden.

Lekker in bad in de Corian design badkamer Doorn

We zien een mooi strak ligbad in deze Corian design badkamer. Dit luxe ligbad is aan de onderkant verlicht, waardoor het er nog meer uitspringt. Met goede verlichting oogt de design badkamer sowieso nog veel mooier! Maar dat geldt eigenlijk voor elke badkamer.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer