Ontwerp

Maatwerk badkamermeubel

Een maatwerk badkamermeubel

Voor dit badkamerontwerp was het uitgangspunt een ruim maatwerk badkamermeubel wat comfort biedt aan meerdere personen. Het maatwerk badkamermeubel is voorzien van een dubbele Solid Surface wastafel met extra ruimte aan de zijkant. Boven het badkamermeubel hangen mat zwarte inbouwkranen van Jee-O.  Een prachtige combinatie met de overige accessoires in deze badkamer. Zoals de grote spiegel met indirecte verlichting en spiegelverwarming.

Privacy bij het douchen

Voor extra privacy tijdens het douchen is gekozen voor een gesloten, betegelde douchewand. De douche is ruim van opzet en heeft een nis waarin genoeg ruimte is voor de douche accessoires. De inbouw zwarte douchekraan is afgestemd op de overige kranen in deze badkamer en vormen een mooi geheel.

Compact toilet

Het compacte toilet bevordert het ruimtelijk aspect en wordt vaak toegepast in kleinere ruimtes. In onze badkamershowroom hebben we een uitgebreide collectie toiletten. De keuze uit verschillende modellen en uitvoeringen. Deze stijlvolle badkamer heeft tevens een vrijstaand bad van het materiaal Solid Surface. In combinatie met een prachtige vrijstaande zwarte kraan geeft het deze badkamer haar stijl.

Kom gerust inspiratie opdoen of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze badkameradviseurs. Want voor elke woonstijl is in onze ruime en lichte showroom een mooie badkamer te vinden. Een uitgebreide keuze aan tegels, sanitair en kranen. U vindt ons langs de A1 bij knooppunt Hoevelaken.

 

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer