Ontwerp

Badkamer Zwolle

Badkamer Zwolle in volledig marmer

In het ontwerp van badkamer Zwolle zijn zowel de wanden als de vloer voorzien van extra grote marmeren tegels. Deze tegels komen uit de collectie van DEK Ceramics 120×120 cm. De zwarte kranen, de zwarte spiegel en de maatwerk douchecabine met een subtiel zwart kader maken deze badkamer tot een stijlvol geheel.

Vrijstaand bad

De indeling is zeer efficiënt ontworpen zodat er naast de ruime douche ook ruimte is voor een vrijstaand bad. Daarnaast staat een prachtige zwarte design kraan van Jee-O. Deze combineert mooi met de zwarte inbouw wastafelkranen. Daarbij zien we het maatwerk badkamermeubel voorzien van een brede Corian wastafel en naast het badkamermeubel hangen planken voor extra opbergruimte. Deze geven een mooi contrast tegen de marmeren tegels.

De Eerste Kamer heeft een ruim assortiment baden en tegels in verschillende stijlen.

Sfeervolle verlichting

De verlichting is naast de basis voorzien van strakke zwarte wandlampen. Met als resultaat veel extra sfeer. Deze badkamer Zwolle is een relatief kleine badkamer, maar heeft alles wat het tot een luxe badkamer maakt.

In onze badkamershowroom hebben we een uitgebreide collectie tegels met karakter. Kom gerust inspiratie opdoen of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze badkamerspecialisten.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Ontwerp door

Anton van de Beek

Gedreven met een geheel eigen visie, dat is wie ik ben. Daarom laat ik me niet leiden door beperkingen maar vind ik het een uitdaging om met veel passie en creativiteit de mogelijkheden te benutten om unieke badkamers te maken. Ik vind het ontzettend leuk als de klant enthousiast reageert op mijn badkamerideeën. Naast creativiteit beschik ik over een grote hoeveelheid vakkennis. Op mijn 21e had ik een eigen installatiebedrijf…

Lees meer