Ontwerp

Royale douche badkamer Arnhem

Onder de royale douche genieten van zachte regenstralen

Royale douche badkamer Arnhem: In deze royale douche kan genoten worden van de zachte waterstralen van de regendouche en van de heerlijke warmte van de Sunshower. Er zijn verschillende maten van douchekoppen. Deze ruimte is groot genoeg voor een flinke douchekop met een doorsnede van 30 centimeter. Wanneer de ruimte wat kleiner is, adviseren wij om te kiezen voor een douchekop van 20 centimeter. Dan blijft het geheel veel beter in verhouding. De Sunshower is in deze badkamer ingebouwd. Als de Sunshower aan de achterzijde kan ventileren, is dit de mooiste oplossing. Het ziet er namelijk veel strakker uit dan de opgebouwde versie.

Een gemoedelijke sfeer

Het beton ciré in de badkamer maakt de ruimte direct sfeervol. Maar op de vloer en in de natte ruimtes adviseren we keramische tegels. Want die zijn minder onderhoudsgevoelig. Met een paar sfeerwanden van beton ciré ontstaat een huiselijke, gemoedelijke sfeer. Zodat de complete badkamer gezellig is!

Een mooie plek voor de wasmachine en de wasdroger

In badkamer Arnhem zijn een wasmachine en een wasdroger aanwezig. Deze machines hebben een mooie plek gekregen in de maatwerk hoge kast. Want deze apparaten zijn vooral functioneel maar niet fraai om te zien. Het geheel oogt door deze op maat gemaakte badkamermeubels rustig en verzorgd.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer