Ontwerp

Stijlvolle badkamers Amsterdam

Stijlvol en heerlijk compleet

Project stijlvolle badkamers Amsterdam: Voor badkamer Amsterdam werd de wens uitgesproken voor een ligbad en een aparte douche. Nadat we de ruimte goed hadden bekeken, werd een stijlvolle oplossing aangereikt. Dat hebben we gedaan door te kiezen voor een bad met een afgeschuinde kant gecombineerd met een maatwerk badkamermeubel. Hierdoor blijft in het hart van de badkamer voldoende bewegingsruimte over. Bovendien oogt de badkamer nog steeds rustig.

Een zee aan opbergruimte in project Stijlvolle badkamers Amsterdam

Achter het maatwerk badkamermeubel ziet u een op maat gemaakte hoge kast. Zodat er heerlijk veel ruimte is voor het opbergen van handdoeken en verzorgingsproducten. Deze kast reikt tot aan het plafond. Dat is esthetisch niet alleen heel mooi maar tegelijkertijd ook heel erg praktisch. Want er zal nooit sprake zijn van stof dat op de kast blijft liggen.

Het toilet en de douche

Heerlijk dat er in deze complete badkamer ook gebruik gemaakt kan worden van het toilet. Deze is gepositioneerd tussen de hoge kast en het ligbad. In een mooie hoek zien we de luxe douche. Deze douche is voorzien van een glazen deur. Want een gesloten douche zorgt ervoor dat de ruimte heerlijk warm blijft. De twee nissen in de doucheruimte kleden de badkamer sfeervol aan.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Lees meer