Ontwerp

Well Pool Cleopatra Voorthuizen

Een warm bad dat zeer comfortabel ligt

In dit badkamerontwerp zien we een luxe Well Pool Cleopatra. Dit Cleopatra ligbad ligt bijzonder comfortabel. Het merk Cleopatra is gespecialiseerd in badkamer wellness. Ondanks dat grijs bekend staat als een wat koelere kleur is deze badkamer heel sfeervol geworden. Want de combinatie van het grijs met de natuurlijke houtaccenten is erg mooi. Deze houtaccenten zien we bij het bad, de wastafel en bij de douche. Badkamer Voorthuizen is heerlijk compleet. De douche is op maat gemaakt en voorzien van glazen wanden en een deur. Er zijn zo min mogelijk profielen toegepast, waardoor de douche jarenlang mooi blijft.

Meer dan Well Pool Cleopatra

Het merk Cleopatra biedt veel meer dan deze Well Pool. Naast de verschillende baden die er zijn, is er ook op het gebied van de stoomtechniek veel verkrijgbaar. Dus wanneer u op zoek bent naar een luxe stoomdouche vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden. Voor een vrijblijvend advies gesprek willen wij wel graag voldoende tijd reserveren. Daarom adviseren wij u om tijdig contact met ons op te nemen voor het maken van een persoonlijke afspraak. Als u de afmetingen van de nieuwe badkamer meeneemt, kunnen we uw wensen ook vertalen naar een persoonlijk badkamerontwerp in 3 D. Zodat u direct een kijkje krijgt in uw toekomstige badkamer.

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

Goed voorbereid streven naar perfectie, dat is een uitspraak die mij op het lijf geschreven is. De mooiste badkamers komen niet zomaar tot stand. Ik steek veel tijd en energie in het persoonlijk contact om in alle rust de klantwensen helder te krijgen. Daarna deel ik mijn vakkennis en creativiteit om te klantwens te vertalen naar een uniek badkamerontwerp in 3-D. Op deze manier krijgt de klant direct het juiste…

Lees meer