Strak lijnenspel

Moderne badkamers

In onze moderne badkamers zie je veel mooie zichtlijnen terug. We creëren strakke badkamers aan de hand van een luchtig ontwerp. Zwevende slanke meubels, dunne bladen en strakke kaders zijn het uitgangspunt voor een hippe, trendy badkamer.
“Strakke kaders maken een badkamer modern”

Ambitie wordt werkelijkheid

Vooruitstrevend perfectionisme. Tijdloze klasse.

Strakke kaders maken een badkamer modern. Glad gestucte muren versterken de moderne uitstraling. Indien de ruimte het toelaat, proberen we de strakke muren en de kaders door te trekken in aangrenzende ruimtes. Dit geeft een prachtig totaalbeeld, waarin een moderne badkamer nog meer tot zijn recht komt.

Een inloopdouche met imponerende glaspartij van vloer tot plafond is bijna onlosmakelijk verbonden met een moderne badkamer.

Voor ieder een stijl

Ontdek onze badkamer stijlen

Werkwijze 1 wit

Stap 1

Persoonlijk advies

Mogelijk heb jij je al georiënteerd op een nieuwe badkamer. Graag horen we jouw badkamer wensen tijdens een eerste afspraak. Wensen op het gebied van stijl, materiaal en kleur. Jij geeft aan wat je mooi vindt en waar een badkamer aan moet voldoen.
Werkwijze 2 wit

Stap 2

Het badkamerontwerp

Wij gaan verder voor je aan de slag met het ontwerp. We passen alle wensen toe in een realistisch concept. Van de wandtegels tot het badkamermeubel: elke vierkante centimeter tekenen we in.
Werkwijze 3 wit

Stap 3

Uitgebreide tekeningen

In een tweede gesprek tonen wij het totale ontwerp. De tekeningen geven een realistisch beeld van hoe de volledig vernieuwde badkamer er straks uitziet.
Werkwijze 4 wit

Stap 4

Realisatie van een droombadkamer

Het is nu echt bijna zover: de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd wordt binnenkort werkelijkheid. Omdat onze badkamers maatwerk zijn, plaatsen we alle technische aspecten in de uitgebreide tekeningen.

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.