Digitaal inspireren

van showroom bezoek naar ontwerp, tot realisatie..

Bij De Eerste Kamer weten we als geen ander hoe uitgebreid het proces eruit kan zien tot de realisatie van uw droombadkamer.

Het begint met een kennismaking met ons bedrijf, dit kan bijvoorbeeld op onze website of met een showroombezoek. Nú kunt u op onze website onze showroom bezoeken! Met trots presenteren wij een 360° virtuele Eerste Kamer showroom tour. Hier kunt u digitaal inspireren opdoen voor uw Eerste Kamer Badkamer!

Naast complete badkameropstellingen in luxe designboxen, vind u onderscheidend sanitair, exclusieve badkamermeubels en ‘loopt’ u door onze uitgebreide vloer en wandtegel afdeling. Geniet van bijna 2000m2 badkamerinspiratie vanuit uw huiskamer. Wij houden van details en laten dat graag zien in onze badkamers!

Wilt u een exclusief ontwerp voor uw badkamer door een specialist? Maak dan een afspraak, er wordt dan een digitale afspraak ingepland met u voor een ontwerp en een bijbehorende kostenbegroting. De vervolgafspraak voor het bekijken van materialen en producten van de mooiste merken zal in de showroom plaatsvinden.

Interesse in een digitale afspraak? Afspraak maken

Reacties zijn gesloten.