Wat is het fijn om met plezier te douchen met Hansgrohe kranen! De wensen om heerlijk te douchen zijn erg divers. De één houdt van verfrissend krachtig, de ander van zacht en warm. Met het kranenassortiment van Hansgrohe kunt u altijd een douchekraan vinden die perfect past in uw droombadkamer.

Hansgrohe kranen voor elke woonstijl

De kranenseries van Hansgrohe bieden veel keus in stijl. Door samenwerking van Hansgrohe met ’s werelds beste designers ontstaan uitmuntende creaties. De vormgeving van de PuraVida lijn schept ruimte voor inspiratie. De moderne lijn (Metris, Talis of Focus) vertaalt de kunst van het weglaten. De Hansgrohe kranen zijn kwalitatief erg goed en dat wordt benadrukt door de garantie van vijf jaar op alle producten.

Bent u geïnteresseerd in de producten van Hansgrohe? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als aanbevolen Hansgrohe en/of Axor Center geven wij u graag uitgebreide informatie over de douchesystemen inclusief een demonstratie, afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze showroom! Wilt u een droombadkamer? In onze showroom vindt u complete badkameropstellingen en een onderscheidend aanbod van sanitair en karaktervolle tegels.

Voor een persoonlijk badkameradvies

Maak vrijblijvend een afspraak