Wij houden van stijlvolle, industriële badkamers! Door bijvoorbeeld te kiezen voor stoere tegels, staal en zwarte kranen krijgt de badkamer een mooi industrieel karakter. In onze badkamershowroom ontdekt u stijlvolle, industriële badkamers met een geheel eigen uitstraling!

Hoe ontstaan industriële badkamers?

Ga op zoek naar de juiste kleuren en materialen. Daardoor ontstaat er direct een eenheid in sfeer. In onze showroom bieden we diverse zwarte kranen aan van de merken VOLA, Hotbath en JEE-O. De luxe VOLA kranen en de Hotbath kranen uit de serie Cobber zien er verfijnd en strak uit. Daarentegen zijn de kranen van JEE-O uit de Soho serie echt stoer en industrieel. Verrassend mooi is de combinatie van stoere elementen met strak sanitair!

De Black Steel Smart van DEK-Design

Wilt u genieten van functionaliteit en design? Bekijk dan de Black Steel Smart van ons eigen merk DEK-Design. De Black Steel Smart is een stalen douchewand met radiatorfunctie ineen! De glazen douchewand zorgt ervoor dat het water netjes in de doucheruimte blijft en het stalen frame draagt bij aan een aangename temperatuur in de badkamer. In het stalen frame is de handdoekhouder verwerkt. Zodat er na het douchen direct een warme handdoek binnen handbereik is! Het exclusieve product is in verschillende breedtematen verkrijgbaar. Daarbij kan gekozen worden voor een wandmodel of een vrijstaand model.

Het ontwerpen van industriële badkamers

Bent u geïnteresseerd in een industriële badkamer? Tijdens een persoonlijke afspraak horen we graag wat uw wensen zijn. Zodat we deze kunnen vertalen naar een badkamerontwerp in 3D. Als het ontwerp helemaal naar wens is, bekijken we vervolgens alle materialen waarmee de badkamer kan worden ingericht. Naast de kranen en het sanitair vraagt de tegelkeuze ook om veel aandacht. Want de vloer- en wandbekleding zijn erg sfeerbepalend! Daarna volgt de offerte en een afspraak om deze uitgebreid toe te lichten.

Persoonlijk en vakkundig badkameradvies

Vanuit onze eigen installatieachtergrond kunt u rekenen op een vakkundig advies. U wordt begeleid vanaf oriëntatie tot en met realisatie van de badkamer. Dat doen onze badkamerspecialisten uiterst zorgvuldig. Want uw nieuwe badkamer moet tenslotte een visitekaartje worden. Vertel ons wie uw aannemer of installateur is. Dan zorgen wij ervoor dat de ontwerpen en werktekeningen op tijd worden overgedragen. Daarbij zorgen we voor de levering van de materialen conform de planning. Dat werkt vlot en efficiënt. En dat is voor iedereen prettig!
Wilt u binnenkort genieten van een industriële badkamer? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvend badkameradvies!
Maak hier een afspraak