Stijlvolle landelijke badkamers

Woont u in een landelijke omgeving en wilt u een badkamer die aansluit op uw persoonlijke woonstijl? Bij De Eerste Kamer staan we voor u klaar vanaf oriëntatie tot en met realisatie van landelijke badkamers waar u jarenlang van zult genieten.

Een inspirerende showroom

In onze badkamershowroom wordt u op nieuwe ideeën gebracht. Want al onze badkameropstellingen zijn origineel ingericht en variëren in stijl, kleur en materialen. Maar tijdens een vrijblijvende afspraak vertellen wij u graag wat er allemaal mogelijk is in uw ruimte! Dan worden uw wensen vertaald naar een badkamerontwerp in 3D. Zodat u direct een realistisch beeld krijgt van de sfeer in uw landelijke badkamer.

Vakkundig badkameradvies

Na het ontwerp gaan we samen de badkamer inrichten. Dan krijgt u uitleg over de mogelijke plafonds, tegels, kranen, verwarming, sanitair en verlichting. Onze eiken houten badkamermeubels maken we voor u op maat. Met onze installatieachtergrond weet u zeker dat u een vakkundig advies krijgt. U wordt begeleid vanaf oriëntatie tot en met realisatie van de badkamer. Dat doen onze badkamerspecialisten zeer zorgvuldig. Daarom horen we graag wie uw aannemer of installateur is. Dan zorgen wij ervoor dat de ontwerpen en werktekeningen op tijd worden overgedragen. Daarbij zorgen we voor de levering van de materialen. Dat doen we netjes conform de planning. Want dat werkt vlot en efficiënt. En dat is voor iedereen prettig! Bent u geïnteresseerd in onze kijk op landelijke badkamers? Dan bent u van harte welkom in onze showroom! Voor een vrijblijvend badkameradvies:

Maak een afspraak