Allegoeds groepshotel Het Bosgoed

Referentie

Allegoeds groepshotel Het Bosgoed

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Voorafgaand aan ons bezoek hadden wij een afspraak gepland met Anton in het hotel. We hadden meteen een goede indruk en hebben vrij direct een afspraak gemaakt voor het maken van het ontwerp.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

De douchezuil bijvoorbeeld en het Beton Ciré op de wanden. Het ontwerpen hebben we in samenspraak gedaan. De wellness ruimte moest sfeer hebben maar tegelijkertijd ook functioneel zijn voor hulpbehoevende gasten.

Hoe verliep het contact?

We hadden een goede indruk van Anton. Hij heeft een serieuze aanpak en ging voor een mooi stuk werk. Voor een verbouwing is het een goed verlopen klus.

Wat vindt u van het resultaat?

Ja, mooi we zijn er happy mee en onze gasten gelukkig ook!

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamerModern
Formaat van de badkamerCirca 29 m2
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Bij onze kennismaking werd mij al snel duidelijk dat er voor het zorghotel gezocht werd naar een sfeervolle wellness ruimte waar je heerlijk in kunt ontspannen. Er werd mij veel vertrouwen gegeven om voor een goede invulling te zorgen. Ik heb mijn uiterste beste gedaan om dit vertrouwen niet te beschamen. We hebben samen gezocht naar praktische oplossingen om minder valide gasten goed te kunnen verzorgen. De wellness ruimte beschikt over een tillift, in hoogte verstelbare baden, zitjes op hoogte maar ook over voldoende armsteunen.

Groepshotel badkamers met sfeer!

In een bosrijke omgeving past een natuurlijke uitstraling. Dat hebben we onder andere bereikt met de warme look van Beton Ciré op diverse wanden, de donkere vloertegels, de ruwe achterwand met verlichte nis en met de beplanting in de wellness ruimte. Tijdens de opening van de wellness ruimte vertelde een gast gedetailleerd hoe zij had genoten van alle wellness faciliteiten en hoe zij vervolgens had geslapen als een roos. Ik was erg blij om dat te horen. Het is helemaal geworden zoals we voor ogen hadden!

Lees meer over Anton van de Beek