Badkamer Almere Hout

Referentie

Badkamer Almere Hout

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Directe familie van ons waren al eerder goed geslaagd bij De Eerste Kamer. Zo kwamen wij ook in Barneveld terecht. In de showroom spraken verschillende ideeën ons aan.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Het idee van de glazen wand met spiegel tussen het badkamermeubel en de douche en van nisjes sprak ons erg aan. We vonden het zwevende effect van het bad met verlichting eronder ook erg mooi.

Hoe verliep het contact?

Henk-Peter moest ons echt een beetje op gang helpen. Omdat wij vierentwintig uur per dag samen zijn en op gelijke tijden leven, moest alles dubbel. Niet alleen de wastafel, maar ook de douche en stopcontacten. Henk-Peter is praktisch, adviserend en gaat niets uit de weg.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Almere?

Alles klopt !! Het is meer dan een badkamer. Met mooi gedimd licht en een lekker muziekje op dan waan je je zo in een wellness. Het is een feestje om te gaan douchen!

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Stijl van de badkamerModern
Formaat van badkamer3,10 meter bij 2,45 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

De totstandkoming van de nieuwe badkamer moest geleidelijk aan groeien. Mevrouw Ketelaar gaf aan dat zij wat bijzonders wilden, maar kon niet precies aangeven wat. Toen ik voorstelde om met rode mozaïek een aantal accenten in de badkamer te creëren viel dat tijdens het ontwerpen in de smaak. We zien de rode mozaïek terug in een aantal nissen. Daarnaast merkte ik al snel dat de heer en mevrouw Ketelaar letterlijk vierentwintig uur per dag samen zijn. Hier hebben we tijdens het ontwerpen van de badkamer flink rekening mee gehouden. De badkamer is bovendien één meter groter geworden dan de oorspronkelijke badkamer.

Met z’n tweeën genieten!

Omdat beiden veel werken, moest de badkamer een plek worden om te ontspannen en te genieten. Het ruime ligbad leent zich hier al uitstekend voor. In eerste instantie zouden er weliswaar twee douchesystemen komen om tegelijkertijd te kunnen douchen maar dan gecombineerd met één Sunshower. Tja, waar ga je dan die ene Sunshower plaatsen? Links of rechts? Tijdens de slotfase van het offertetraject kwamen we tot de conclusie dat een tweede Sunshower wel heel goed past in deze ‘dubbele’ badkamersfeer! Daarmee werd het geheel helemaal af. Ik ben ervan overtuigd dat badkamer Almere alles biedt om met z’n tweeën te genieten en ik hoop van harte dat de heer en mevrouw Ketelaar dat zeer regelmatig zullen doen!

Lees meer over Henk-Peter de Graaf