Badkamer Amersfoort Centrum

Referentie

Badkamer Amersfoort Centrum

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Via Pinterest kwam De Eerste Kamer bij ons in beeld. Bij binnenkomst zie je direct dat je niet bij een badkamer gigant bent maar bij een luxe zaak. De materialen zijn mooi.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

We hadden al aardig in ons hoofd wat we wilden. We hadden in het bijzonder belangstelling voor tegels en maatwerk badkamermeubels.

Hoe verliep het contact?

De contacten met Anton hebben we als heel positief ervaren. We konden overal over discussiëren en waren het vrij snel eens. De werkzaamheden werden door de monteurs netjes uitgevoerd. Alles verliep strak volgens de planning.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Amersfoort Centrum?

Ja, mooi! Wij zijn heel tevreden over deze fijne badkamer.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamerModern
Formaat van badkamer6 meter bij 4 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Toen ik met de heer en mevrouw Dekker in gesprek ging over de badkamer, voelde ik aan dat er behoefte was aan sfeer en aan een strakke afwerking. We hebben veel tijd geïnvesteerd in de totstandkoming van het houten badkamermeubel en in de kasten. Het badkamermeubel is over de hele breedte geplaatst. Onder het meubel is een lage zwevende kast gemaakt op de lange wand. Hierop kun je gerust even plaatsnemen. De royale ruimte liet het toe om achter het bad nog een wand te voorzien van strakke, hoge inbouwkasten. Met deze kasten invulling is er bijzonder veel bergruimte ontstaan. Toch heeft dit geen afbreuk gedaan aan het stijlvolle karakter van de badkamer.

Zelfs aan de huisdieren is gedacht!

De heer en mevrouw Dekker hadden nog een heel bijzondere wens. Beiden genieten van hun prachtige poezen en ook voor hen mocht een plekje worden gecreëerd in de badkamer. Voor het eerst in mijn badkamer carrière heb ik poezen schappen ontworpen. Hoe huiselijk willen we de badkamer hebben! Zonder poezen erop zien de schappen er strak uit maar met de poezen erop is het sfeerbeeld echt compleet. De moderne badkamer Amersfoort Centrum getuigt van een zeer goede smaak voor kleuren, materialen en afwerking.

Lees meer over Anton van de Beek