Badkamer Amersfoort Vathorst

Referentie

Badkamer Amersfoort Vathorst

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Het is een prettige showroom. Overzichtelijk in een moderne en strakke stijl. Dat vinden wij mooi. Uiteraard gingen wij op zoek naar paarse tegels en die hadden we gevonden!.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

We zagen tijdens het eerste bezoek een glazen doucheafscheiding met een badkamermeubel ervoor en een douche erachter en dat wilden we! Henk-Peter kwam met goede ideeën om de badkamer helemaal naar ons zin te krijgen.

Hoe verliep het contact?

Henk-Peter is erg professioneel en rustig. De vrijblijvendheid hebben wij als heel positief ervaren. Zeger verzorgde de montage. Er werd met zorg gewerkt en overal werd praktisch over nagedacht. Perfecte communicatie.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Amersfoort?

Helemaal geworden wat we wilden en eigenlijk zelfs nog mooier. Top! Hadden we veel eerder moeten doen!

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Stijl van de badkamerModern
Formaat van de badkamer2,20 meter bij 3,53 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

Het eerste gesprek met de heer en mevrouw Heijnis vond ik zeer verrassend. Ik had nog niet eerder het verzoek gehad om paarse tegels toe te passen in een badkamer. We kunnen gerust spreken over een zeer uitgesproken smaak wat betreft de kleur! Na wat langer met elkaar te praten, merkte ik dat de badkamer geen verzameling moest zijn van veel verschillende kleurrijke items maar dat het er modern, strak en netjes uit moest zien. Toen we aan het ontwerpen gingen, hebben we veel geëxperimenteerd met de paarse kleur. Door paars als accent toe te passen bij de zwarte tegels, maakten we de badkamer bijzonder maar tegelijkertijd ook heel chique.

Een verrassend mooi totaalplaatje!

De doucheafscheiding hebben we op maat gemaakt. Het wandje waaraan het badkamermeubel is bevestigd, fungeert tegelijkertijd als planchet voor de verzorgingsproducten. De glazen douchewand die op het wandje is bevestigt, loopt strak door tot aan het plafond. Naast zwart en paars zien we de kleur wit. Het badkamermeubel, toilet en de designradiator vormen hiermee een fris contrast. Het totaalplaatje oogt modern en strak! Ik vind het erg leuk dat badkamer Amersfoort nu perfect aansluit op de woonstijl van de familie Heijnis.

Lees meer over Henk-Peter de Graaf