Badkamer Amsterdam

Referentie

Badkamer Amsterdam

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De kwaliteit van de materialen, moderne ontwerpen en het toepassen van niet alledaagse oplossingen. Over simpele dingen is net even beter nagedacht.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

We hadden zelf al veel tijd besteed aan het ontwerp. In samenwerking met Anton is het op verschillende punten verbeterd. Bijvoorbeeld nisjes in de muren met verlichting.

Hoe verliep het contact?

De ontvangst door Anton was fijn en hartelijk. Er kwam meteen een rolmaat aan te pas om te kijken hoe groot bepaalde dingen waren. Anton voelde ons goed aan. Daar heeft hij talent voor. We hadden alle materialen in één middag uitgezocht.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Amsterdam?

Waanzinnig. Het is de badkamer van onze dromen. Een modern, strakke uitvoering met mooie spullen en met heel veel functionaliteit. We krijgen een echt luxe gevoel door de prachtige verlichting.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamerModern
Formaat van de badkamer2,95 meter bij 2,36 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Toen ik met de heer en mevrouw Gemser aan tafel ging zitten, merkte ik dat zij zich zeer goed hadden voorbereid. Zij beschikten over erg veel specifieke kennis van materialen. Dat communiceerde heel makkelijk. Nadat zij in een eerder stadium de keuken hadden verbouwd, werd als kers op de taart de badkamer geperfectioneerd!

Bijzonder sfeervol!

Het was een behoorlijke verbouwing, waarin goed communiceren een must was. In de oorspronkelijke badkamer zat een schuin dak. Nu zien we alleen nog rechte wanden. De badkamer is heerlijk luxe geworden. De matte kranen sluiten schitterend aan op de rustieke wanden. De heer Gemser heeft het geluid in de badkamer in eigen beheer verzorgd. Hij heeft hiermee op muzikaal vlak het mooiste resultaat ooit bereikt! De sfeervolle uitstraling van het Beton Ciré is gecombineerd met de natuurlijke look van de tegels. De verlichting onderschrijft een haast mediterrane sfeer! In deze luxe badkamer Amsterdam krijg je het gevoel thuis op vakantie te zijn.

Lees meer over Anton van de Beek