Badkamer Arnhem

Referentie

Badkamer Arnhem

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Dat er veel kwaliteit en creatieve toepassingen zijn te zien. De showroom is toegankelijk en laagdrempelig. Wij vielen voor de Vola kranen in de showroom.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

We hebben lang geïnventariseerd en hadden al veel ideeën. Gaandeweg is de filosofie ingevuld mede door de ideeën van Anton. De eerste filosofie was ‘less is more’ en de tweede was de wens voor een badkamer met een Spa of wellness gevoel.

Hoe verliep het contact?

Anton heeft goed naar ons geluisterd. We wilden graag samen een ontwikkeling doormaken. Samen tot het doel komen. Het toilet is wat krapper geworden dan vooraf bedacht. Op tekening was het goed maar in de ruimte niet. Hier is goed en helder over gecommuniceerd.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Arnhem?

Wat we nagestreefd hebben, is gehaald. Iedereen is onder indruk van de badkamer. De materiaalkeuze en kleurstelling is perfect geslaagd. Het wellness gevoel is echt gehaald.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamerModern
Formaat van de badkamer4 meter bij 5 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Tijdens ons eerste gesprek in de showroom voelde ik dat de heer en mevrouw Ramautar echt op zoek waren naar wat bijzonders. Toen ik bij hen thuis kwam, oversteeg de inrichting van de woning mijn verwachtingspatroon. De keuken bijvoorbeeld, zo mooi en zo goed over nagedacht. Je kon zien dat overal veel tijd en energie in is gestoken. Ik vond het erg leuk om aan deze verrassende villa een mooie bijdrage te kunnen leveren.

Samen gaan voor de beste oplossingen!

De badkamer is ontstaan als gevolg van een ware tweemansformatie. De heer en mevrouw Ramautar hadden behalve bij de voorbereiding ook tijdens de verbouwing goed in beeld wat zij voor ogen hadden. De heer Ramautar had zich ingelezen in de werktekeningen en wist precies wat er ging gebeuren. We hebben samen gedurende het badkamertraject altijd naar de beste oplossingen gezocht. Ik heb genoten van hun keuzes. Er is lef voor nodig om in het toilet voor zo’n gave natuursteenoplossing te kiezen. Ik ben erg enthousiast over het resultaat en vindt het leuk dat we dit met z’n allen hebben kunnen maken! Badkamer Arnhem heeft een exclusieve uitstraling gekregen maar ziet er tegelijkertijd heel sfeervol en uitnodigend uit.

Lees meer over Anton van de Beek