Badkamer Bilthoven

Referentie

Badkamer Bilthoven

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Via internet kwamen we op de site van De Eerste Kamer. Daarna hebben we de showroom bezocht. We vonden de showroom mooi. Want de kwaliteit en goede uitstraling sprak ons aan. We zijn er wel een keer of vier geweest.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Wij hadden zelf duidelijk voor ogen wat we wilden. In de showroom zijn we niet echt op nieuwe ideeën gekomen.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Anton was prettig. Hij was flexibel, beschikbaar en meedenkend. Hij zocht mee naar oplossingen en heeft in enkele beslissingen een goede rol gespeeld. Van alle vakmensen die bij ons waren, werkten de mensen van De Eerste Kamer het netste. De verbouwing duurde wel langer dan wij hadden verwacht.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Bilthoven?

Het is mooi. We zijn er blij mee.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamers Modern
Formaat van badkamers 3 bij 3 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

De voorbereiding van het badkamertraject van de heer en mevrouw Van de Berg verliep heel secuur. Mevrouw Van de Berg is van Italiaanse origine en had een bijzonder verfijnde smaak en goede badkamer ideeën! We hebben best een aantal keer aan tafel gezeten voordat de uiteindelijke keuzes werden gemaakt voor de materialen. Het bidet en toilet bijvoorbeeld hebben we op verzoek van mevrouw Van de Berg nog op het laatste moment gewijzigd. Nu zijn het bijna de eyecatchers van de badkamer geworden.

Het eindresultaat is schitterend!

De sfeer van de badkamer is mooi rustig maar tegelijkertijd erg gezellig. Met name de donkere wand die ik voorzien heb van diverse langwerpige nissen geeft de badkamer echt wat extra’s. Bovendien hebben we met deze oplossing de verzorgingsproducten in de douche en bij het vrijstaande bad direct binnen handbereik. De montage van deze badkamer vroeg om bijzonder veel aandacht. Het totale badkamertraject duurde daarom wel wat langer dan gebruikelijk. Als we naar badkamer Bilthoven kijken, zo schitterend als deze er nu bijstaat, weet ik één ding zeker. De familie Van de Berg zal niet meer dagelijks terugdenken aan de verbouwing maar wel dagelijks genieten van deze luxe wellness badkamer.

Lees meer over Anton van de Beek