Badkamer Blaricum

Referentie

Badkamer Blaricum

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De ontvangst en kennismaking met Anton ging heel vrijblijvend. Bij De Eerste Kamer gaan ze net een stapje verder met wat ze doen.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

De gestuukte muren in de showroom en de mogelijkheden met het op maat maken spraken ons erg aan. Daarin is De Eerste Kamer onderscheidend. Bovendien was er veel zorg en aandacht voor de details.

Hoe verliep het contact?

Anton luisterde goed en bood verschillende opties aan waaruit wij konden kiezen. Fijn dat hij uit de praktijk komt en heel goed is in het ontwerpen.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Blaricum?

Prima, heel mooi. We durfden het bijna niet te gebruiken omdat het zo mooi is. Het is geworden zoals het is getekend en daar zijn heel blij mee.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer Circa 6 vierkante meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Het was erg leuk om de badkamer van de familie Hendrikx te ontwerpen. Het badkamermeubel is op maat gemaakt inclusief de rechthoekige wastafel van composiet. De donkere kleurstelling past goed bij de gekozen wand- en vloertegels. Om rust en ruimte badkamer Blaricum te creëren is niet de gehele badkamer betegeld. De toegangsdeur is van melkglas zodat we direct weten welke ruimte we gaan betreden.

Een prettige communicatie

De heer en mevrouw Hendrikx hebben de badkamerwerkzaamheden nauwkeurig gevolgd. Daardoor konden we direct reageren op vragen en opmerkingen tijdens de installatie. De open communicatie vond ik prettig.

Lees meer over Anton van de Beek