Badkamer Hilversum

Referentie

Badkamer Hilversum

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Bij het eerste bezoek was het contact met Margriet erg prettig. De ontvangst was hartelijk en spontaan. Daarnaast spraken de badkamers erg aan. Mooie variatie, maar vooral duidelijk anders dan anders.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Wij hadden al veel ideeën in ons hoofd en in samenspraak met Anton is er zeker iets goeds uit gekomen. De tekening in 3D geeft duidelijk meerwaarde. Het pakt meteen!

Hoe verliep het contact?

Heel goed. Anton heeft zeer goed naar ons geluisterd en de monteur Zeger is een uitvinding! Hij denkt mee en is een echte vakman. Elke dag werd alles netjes opgeruimd.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Hilversum?

Helemaal goed, geweldig. Het is geworden zoals wij het in het hoofd hadden!

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer 4,60 meter bij 2,46 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

De familie Te Kulve heeft met hun ervaring vanuit de kledingbranche gevoel voor stijl en mooie materialen. Dat kwam goed naar voren tijdens de zoektocht naar de tegels met een Belgisch hardsteen look. In het bijzonder de kleurechtheid van de tegel was een belangrijk punt. Uiteindelijk vond ik een tegel die naar wens was. Bijzonder mooi vind ik de diffuse lichtval vanuit de led verlichting in de nis. Dat geeft toch een heel bijzondere sfeer aan badkamer Hilversum.

Voldoende warmte!

De familie Te Kulve had vooraf aangegeven dat de woning erg koud is en dat ik hier goed rekening mee moest houden. In eerste instantie had ik dat onderschat. De geleverde radiator bleek onvoldoende capaciteit te hebben. Dat hebben we opgelost met een zwaardere radiator die veel meer wattage biedt zodat de badkamer een aangename temperatuur heeft. De badkamer is mooi strak geworden met veel stijlvolle details.

Lees meer over Anton van de Beek