Badkamer Huissen

Referentie

Badkamer Huissen

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De badkamers zijn luxe en vooral niet standaard. Daar waren wij naar op zoek.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Het vrijstaande bad, de kranen die uit de spiegel komen maar ook de regendouche hebben we in de showroom gezien. Daarnaast kregen we van Anton een goed advies over de indeling van de badkamer.

Hoe verliep het contact?

We zijn in eerste instantie door Margriet rondgeleid. Toen het concreet werd, zijn we door Anton geholpen. Anton was meedenkend en geduldig. De monteurs waren leuke mensen die zeer netjes werkten. Dus de contacten waren heel prettig.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Huissen?

We zijn er ontzettend blij mee. Iedereen staat met open mond te kijken.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer, zonder toilet 3,1 bij 2 meter.
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Jeannell heeft beroepsmatig veel huizen van binnen gezien. Mede daardoor kon zij heel goed aangeven wat haar aansprak en wat zij niet mooi vond. Ze heeft zelf een hele verfijnde smaak ontwikkeld. Die wist ze overigens goed over te brengen op haar man Bren. Daardoor lagen ze samen duidelijk op één lijn en konden we met veel enthousiasme aan de slag voor het ontwerp van de nieuwe badkamer en het toilet.

Een fraaie indeling na flink gepuzzel

We hebben erg gepuzzeld met de verdeling van de bovenverdieping. Jeanell had zelf veel inzicht en gevoel voor de beschikbare ruimte. In de badkamer hebben we het vrijstaande bad een lichte plek gegeven onder het raam. En recht tegenover het bad zien we het schitterende badkamermeubel. De zwevende wastafel maakt het geheel extra ruimtelijk en luchtig. Achter het badkamermeubel zien we een heerlijke diepe doucheruimte. In de doucheruimte is een plafonddouche, strakke wand- en handdouche aanwezig. Elke douchestraal biedt een eigen douchebeleving. Dus kunnen Bren en Jeannell iedere keer een douchebeleving kiezen die bij hun stemming past! Op de zijwand is een sfeervolle nis ingebouwd zodat de verzorgingsproducten er netjes bijstaan.

Gevoel voor kleuren en combinaties

De moderne badkamer oogt rustig en heel stijlvol. Ook hierin moet ik Bren en Jeannell complimenteren. Zij hadden zelf bijzonder veel gevoel voor kleuren en combinaties. Op basis van hun wensen, kon ik de juiste producten aandragen zodat we konden komen tot dit prachtige eindresultaat van badkamer Huissen.

Lees meer over Anton van de Beek