Badkamer Kerckebosch Zeist

Referentie

Badkamer Kerckebosch Zeist

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Het eerste bezoek is al lang geleden. In november 2014 reed ik een keer via Barneveld terug van een afspraak. Want ik wist van het bestaan af en ben toen even naar binnen geweest. Dat liet een hele goede indruk achter. Thuis heb ik gezegd dat we een keer terug moesten. Inmiddels is dat gebeurd en dat bezoek was weer positief!

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

We hadden voor onze twee badkamers best wel een idee wat we erin wilden. Maar qua materialen hebben we veel inspiratie opgedaan. Ook voor de whirlpool van Cleopatra die we hebben uitgekozen. Die hebben we bij het Wellness Experience Center van Cleopatra getest, voordat we het bad definitief hadden uitgekozen.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Anton verliep heel positief. Anton is erg meedenkend, heeft goede ideeën en zoekt sommige dingen ook echt voor je uit. Hij is heel erg bezig met meedenken in het proces en het meedenken in oplossingen. Maar bij de montage nam Harry het stokje over van Anton. De communicatie was duidelijk. Zodat we goed wisten waar we aan toe waren. Ook was er een goede samenwerking met de schilders en kastenbouwers. Zodoende heb ik me tijdens het badkamerproces geen moment zorgen hoeven maken.

Wat vindt u van het resultaat van project badkamer Kerckebosch Zeist?

Heel goed! We worden er helemaal blij van.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamers Stijlvol design
Formaat van de badkamers Ouderbadkamer inclusief kasten 2,9 bij 3,15 meter. De kinderbadkamer 4,1 bij 2,1 meter.
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Zelden heb ik zulke enthousiaste mensen gesproken als de familie Dool! In hun nieuwe woning mochten twee prachtige badkamers en een toilet komen. Een wellness badkamer voor henzelf en een wat meer praktische badkamer voor de kinderen. Omdat zij zich al ver in het voren goed hadden georiënteerd, konden we heel gericht aan de slag met het ontwerp van de badkamers en met de invulling van de materialen.

Ontwerp badkamer Kerckebosch Zeist

Bij het ontwerpen van de ouderbadkamer heb ik ervoor gezorgd dat deze mooi geïntegreerd werd ten opzichte van de slaapkamer. Naast de inrichting van de badkamer hebben we een stijlvolle walk in closet gemaakt die perfect past in deze setting. Ik hou van pure eenheid in sfeer en materialen. De ouderbadkamer is heerlijk luxe geworden. De badkamer is voorzien van een royale whirlpool van het merk Cleopatra. Om de juiste whirlpool uit te kiezen, heb ik de familie Dool geadviseerd om de baden te testen bij het Wellness Experience Center van Cleopatra. Dan weet je zeker dat het bad aan je persoonlijke wensen zal voldoen. Het door hen uitgekozen bad heeft een perfecte vormgeving aan de binnenzijde en is bijzonder comfortabel in gebruik. Bij het wellness karakter van de badkamer passen uitstekend de stoere kranen van het merk JEE-O. Deze zien we dan terug bij het bad, de wastafels en in het douchegedeelte. De combinatie van de stoere kranen met de verfijnde uitstraling van de wastafels is ontzettend mooi.

Speciaal voor de kinderen

De kinderbadkamer is heel praktisch ingericht en voorzien van ontzettend veel kastruimte. Deze kasten inclusief het badkamermeubel hebben we exclusief voor deze badkamer gemaakt. Omdat de stijl van de meubels zo goed beviel, hebben we later voor de kinderslaapkamer vergelijkbare kasten gemaakt. De badkamers, project badkamer Kerckebosch Zeist, zijn heerlijke genietplekjes geworden. Na een drukke periode van bouwen, wens ik de familie Dool heel veel ontspan momenten toe in hun schitterende badkamers. Maar dat zal zeker lukken!

Lees meer over Anton van de Beek