Referentie

Badkamer Leusden Centrum

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

In de showroom zie je direct dat de kwaliteit van de materialen goed is. Wij wisten van te voren al dat we een vrijstaand bad wilden en een meubel met twee waskommen. In de showroom konden we ons verder verdiepen in die producten.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Jazeker! We hadden nog nooit ergens een stalen douchewand met radiatorfunctie gezien en werden direct enthousiast over dat idee! Dat sprak ons zo ontzettend aan dat we het graag in onze nieuwe badkamer wilden toepassen.

Hoe verliep het contact?

Henk-Peter heeft ons vanaf het eerste moment te woord gestaan en dat verliep helemaal prima. Geen gepush maar veel ruimte voor eigen inbreng. Dat vonden wij heel plezierig omdat het natuurlijk echt onze badkamer moest worden. Daarbij hebben we nog nooit zo’n goede vakman over de vloer gehad voor de montage. Met veel kennis van zaken werd er echt heel netjes gewerkt.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Leusden Centrum?

Wij zijn 100 % tevreden. Het kan niet beter. Want de badkamer is echt heel strak geworden.

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Stijl van de badkamer: Moderne, stijlvolle badkamer
Formaat van de badkamer: 2,2 bij 3,9 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

Via een direct familielid die al eerder geslaagd was voor een badkamer bij De Eerste Kamer is de familie Romijn in onze showroom terecht gekomen. Vanaf het eerste gesprek verliepen de contacten heel gemoedelijk en vertrouwd. Zij gaven heel goed aan wat de wensen waren en daardoor stond het ontwerp al snel als een huis.

Stalen douchewand en designradiator ineen van DEK-design

Toen ik met de familie Romijn door de showroom liep, merkte ik met hoeveel enthousiasme onze stalen douchewand en designradiator ineen van DEK-design werd bekeken. Deze unieke douchewandoplossing kon ik ontzettend mooi verwerken in het ontwerp van de badkamer. Het geeft de badkamer een extra luxe uitstraling.

Perfecte kraankeuze voor deze ruimte

De kraankeuzes hebben we uitvoerig met elkaar besproken. Bij het badkamermeubel en vrijstaande bad was de keuze relatief eenvoudig maar de doucheruimte vroeg om een andere aanpak. Het plafond had niet heel veel hoogte en is daarom heel rustig en strak afgewerkt. Bij deze plafondhoogte zou een grote regendouche absoluut niet tot z’n recht komen. Een veel betere oplossing is de strakke hoofddouche in de vorm van een rechte staaf. Deze hoofddouche biedt overigens een heerlijke douchestraal. Bovendien kan nog gekozen worden voor het gebruik van de extra nek- en handdouche.

Warm houtaccent

De sfeer in de moderne badkamer is heel sereen. In deze rustige sfeer zien we warme houtaccenten. Het eiken houten meubel is op maat gemaakt over de hele diepte van de badkamer. Hetzelfde geldt voor de spiegel die erboven is gemonteerd. Het zwevende meubel biedt veel opbergruimte en is voorzien van twee luxe opzetwaskommen. Het vrijstaande bad past hier natuurlijk geweldig mooi bij. Als finishing touch heb ik in de nis boven het toilet nog een tweetal houten schappen gecreëerd.

Jarenlang badkamerplezier

Toen ik badkamer Leusden centrum ging opleveren, werd ik blij van het geweldig mooie eindresultaat! Zoals ik het voor ogen had, is het ook echt geworden. Het kan niet anders dan dat de familie Romijn hier jarenlang badkamerplezier aan zal beleven!

Lees meer over Henk-Peter de Graaf