Referentie

Badkamer Loosdrecht

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

We hadden voorafgaand aan het bezoek de website al bekeken en daardoor al veel ideeën opgedaan. In de showroom konden we, door de materialen in het echt te zien, onze plannen verder uitwerken tot een concreet doel.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

De ideeën die ons aanspraken in het inspiratieboek hebben we besproken met Rick. Die voelde ons goed aan. Er was sprake van een echte dialoog. Samen hebben we de plannen fijn geslepen om te komen tot de mooiste invulling voor onze badkamer. Rick heeft onze wensen heel goed vertaald in het badkamerontwerp.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Rick is ons goed bevallen. Rick is enthousiast en heel creatief. Daarbij verliep de montage ook als een geoliede machine. De monteurs hadden veel ervaring en waren super harde werkers. Het zijn echte professionals.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Loosdrecht?

Top! Het is echt nog mooier geworden dan we hadden verwacht. We zijn er super content mee!

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer: Moderne, sfeervolle badkamer
Formaat van de badkamer: Circa 2 bij 2,7 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Wat een hartelijke en vriendelijke mensen zijn Paul en Irina! Met heel veel plezier heb ik hun nieuwe badkamer ontworpen. Zij hadden ons inspiratieboek goed bekeken en konden mede daardoor precies aangeven wat zij voor ogen hadden. Dat het mooi en sfeervol moest worden, was mij in elk geval wel duidelijk!

De indeling van badkamer Loosdrecht

In de luxe badkamer is een heerlijk groot raam aanwezig dat zorgt voor een prachtige, natuurlijke lichtinval. Van deze lichtinval wilde ik graag optimaal gebruik maken. Daardoor zijn zowel het badkamermeubel en het toilet in de omgeving van het raam gesitueerd. De doucheopstelling heeft een mooie plek gekregen direct bij de ingang van badkamer Loosdrecht. Paul en Irina spraken de wens uit voor een ronde glazen douchewand. Deze onderscheidende douchewand draagt zeker bij aan een nog natuurlijker doorloop richting de royale doucheruimte!

Veel aandacht voor mooie verlichting en smaakvolle details

Samen hebben we bijzonder veel aandacht geschonken aan de sfeer en aan de details. Dat zien we bijvoorbeeld terug in de nissen die prachtig verlicht zijn maar ook aan de warme houtaccenten die zijn aangebracht boven het toilet. Het eikenhout dat hier is toegepast, zien we eveneens terug in het exclusieve badkamermeubel. Het natuurlijke hout past bovendien prachtig bij de ruwe achterwand van het meubel. Zo’n mooie wand moet natuurlijk mooi verlicht worden! Dat hebben we gedaan door middel van spiegelverlichting en door middel van de luxe wandlampen.

Een bijzonder sfeervol eindresultaat

Toen ik de nieuwe badkamer van Paul en Irina ging bewonderen, viel het me direct op hoe gezellig en knus deze badkamer is geworden! Daarbij was het erg leuk om te zien hoe blij Paul en Irina zijn met het eindresultaat. Na een periode van verbouwen is het hen echt gegund om nu te genieten van deze geweldige badkamer Loosdrecht!

Lees meer over De Eerste Kamer