Badkamer Maarssen

Referentie

Badkamer Maarssen

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Via de website en Pinterest hadden we al een goede indruk gekregen van De Eerste Kamer. Die goede indruk werd bevestigd tijdens ons bezoek. Bovendien was de benadering ook erg prettig. Vrijblijvend maar wel behulpzaam.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

De lange wastafel en de mooie wastafelkasten van hout, spraken ons erg aan. Daarom hebben we hier ook voor gekozen in onze badkamer.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Rick verliep uitstekend. Het was heel leuk, ongecompliceerd en snel. Bovendien kon hij heel goed een 3D-tekening maken en kwam hij met mooie ideeën.

Wat vindt u van het resultaat van de badkamer Maarssen?

Voor 100 procent prachtig! De eerste dagen dat we de deur open deden van de badkamer dachten we, wauw, is dit onze badkamer? Het is helemaal geworden zoals we gehoopt hadden.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer Stijlvol, modern
Formaat van de badkamer 3 bij 2 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Enthousiast en vriendelijk

De familie Van Dijk kwam goed voorbereid bij mij aan tafel zitten. Via onder andere Pinterest en internet hadden zij al heel wat ideeën verzameld over de inrichting van de toekomstige badkamer. Tijdens het ontwerpen van de complete badkamer groeide hun enthousiasme. Dat vond ik ontzettend leuk om te zien.

Strak, stoer maar toch heel warm

De familie Van Dijk houdt van een strakke, stoere maar wel een warme sfeer. Dat hebben we bereikt door zwarte, rustige tegels te combineren met een grote wand die voorzien is van een ruwe steenstrip. De overige wanden en het plafond zijn mooi rustig gehouden. Het houten badkamermeubel en de mooie verlichting in de badkamer dragen bij aan een warme, intieme sfeer.

Heerlijk ruimtelijk

In het hart van de badkamer is heerlijk veel ruimte aanwezig. Door het wastafelblad te laten zweven boven het houten badkamermeubel, oogt de ruimte nog luchtiger. Bovendien kan de ruimte tussen de wastafel en onderkast mooi gebruikt worden voor een stukje decoratie. De douche, die voorzien is van een glazen douchedeur, is luxe en heerlijk royaal. Met de grote Sunshower erin wordt het douchen dagelijks een heerlijke belevenis. Het eindresultaat van badkamer Maarssen is in elk geval schitterend geworden. Ik ben blij dat het helemaal voldoet aan de verwachtingen van de familie Van Dijk.

Lees meer over De Eerste Kamer