Badkamer Nieuw-Maarsseveen

Referentie

Badkamer Nieuw-Maarsseveen

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Wij kwamen op bezoek tijdens de drukte van de Kerstvakantie, maar waren eigenlijk meteen verkocht. We vonden de badkamers en het niveau van de spullen die werden aangeboden erg mooi.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

De Sunshower sprak ons erg aan maar eigenlijk ook het hele concept van de houten badkamermeubels. Dat vonden we prachtig.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Henk-Peter was fantastisch. Gedurende het hele traject waarin best het nodige gevraagd werd en opgelost moest worden, bleef hij even vriendelijk en dacht hij goed met ons mee.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Nieuw-Maarsseveen?

Fantastisch! We zeggen ook minstens drie keer in de week hoe goed de badkamer bevalt. Alles werkt goed en het ziet er ontzettend mooi uit.

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Stijl van de badkamer Modern stijlvol
Formaat van de badkamer Circa 3 bij 2 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

Tweelingzussen

Toen mevrouw Boom bij mij aan tafel ging zitten, begrepen we er in eerste instantie niets van. Deze vrouw had toch ook aan tafel gezeten bij mijn collega Rick? Al snel hebben we er smakelijk om gelachen. Mevrouw Van Dijk en mevrouw Boom zijn tweelingzussen die dus echt ontzettend veel op elkaar lijken. Dat hadden we nog niet eerder meegemaakt. De gesprekken met de familie Boom verliepen bijzonder prettig. Mevrouw Boom wist heel goed welke sfeer zij voor ogen had. Bovendien was ze heel precies en had ze samen met haar man oog voor details.

Een heldere indeling

Vanaf de entree loop je heel ruimtelijk de moderne badkamer in richting de opzetwastafel. Het maatwerk badkamermeubel is lang genoeg voor twee opzetwastafels. Maar esthetisch was het mooier om voor één wastafel te kiezen. Daardoor ontstaat een mooier en rustiger lijnenspel. Het massief eikenhouten meubel is voorzien van grote lades zonder greep. Hierin is ontzettend veel ruimte beschikbaar voor het opbergen van de handdoeken en verzorgingsproducten. Boven het meubel hangt over de hele breedte een strakke maatwerk spiegel. Door deze spiegel wordt de badkamer optisch nog groter.

Heerlijke warmte tijdens het douchen

De inloopdouche is zeer compleet en luxe ingericht. In de douchewand is een Sunshower ingebouwd. Tegelijkertijd met de douchestralen van de regendouche kan volop worden genoten van infrarood warmte. Naast de Sunshower is een nis ingebouwd. Hier kunnen gemakkelijk de shampooflessen of een lekkere doucheschuim in worden geplaatst.

Strak en praktisch tegelwerk

Het tegelwerk in de badkamer Nieuw-Maarsseveen en het toilet is ontzettend strak. Doordat de tegels op de juiste manier verdeeld zijn over de ruimtes, lopen de voegen mooi door. De donkere tegels hebben een warme, natuurlijke uitstraling maar zijn wel keramisch. Daardoor zijn ze veel gemakkelijker schoon te houden. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de familie Boom veel jaren zal genieten van deze prachtige, maar ook heel praktische badkamer!

Lees meer over Henk-Peter de Graaf