Referentie

Badkamer Nijkerk

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De algehele uitstraling van de showroom. Maar ook het contact met de mensen. Het hele plaatje klopte.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

De stalen douchewand van DEK-Design vonden we heel erg mooi en ook de zwarte kranen uit de muur gecombineerd met het mat witte sanitair. Daar vielen we direct voor.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Rick was erg fijn. Hij is leuk, lekker enthousiast en kwam bovendien met mooie ideeën! Ook is hij heel handig met het intekenen van de ruimte. Zo kwamen we op een heel mooi ontwerp. De 3D-tekening sprak ons heel erg aan. Maar ook de montage verliep super. De planning en de communicatie waren heel goed.

Wat vindt u van het resultaat van het project badkamer Nijkerk?

We vinden het nog veel mooier geworden dan op de tekening en zijn super enthousiast. Het is een heerlijke badkamer in gebruik die gemakkelijk schoon te houden is.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer: Stijlvol modern
Formaat van de badkamer: 2,3 bij 3 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Voor de ondernemende familie Van Dijk uit Nijkerk mocht ik een moderne badkamer ontwerpen. Zij werden in de showroom direct enthousiast over onze stalen douchewand met radiatorfunctie en over de zwarte kranen. Ik had al snel door dat beiden oog hadden voor sfeer en voor design. Gelukkig kon ik hun badkamerwensen heel mooi verwerken in het badkamerontwerp. Dat vroeg overigens wel om creativiteit en diverse maatwerk oplossingen. Dat kwam met name door het schuine dak en het aanwezige badkamerraam. Daar moest flink rekening mee worden gehouden.

Op maat gemaakt

Het houten badkamermeubel is op maat gemaakt. Dit exclusieve badkamermeubel is gemonteerd over de hele breedte van de badkamer. Door te werken met een zwevend planchet en een losse onderkast, oogt het meubel ondanks de omvang nog mooi luchtig. Op het meubel zijn twee witte design waskommen geplaatst. Deze kommen zijn op de meest gunstige plek gemonteerd! Want enerzijds genieten we daar van de fraaie lichtinval vanuit het badkamerraam en anderzijds hebben we op deze plek geen hinder van het schuine dak. Boven de waskommen zijn twee smalle, hoge spiegels gemonteerd met twee zwarte inbouwkranen eronder. Het geheel ziet er strak maar toch heel sfeervol uit.

Een luxe inloopdouche

De inloopdouche is afgeschermd met een stalen douchewand die tegelijkertijd de designradiator is, de Black Steel Smart. Het hele zwarte frame is verwarmd en geeft een flinke hoeveelheid warmte af. Vooral bij koud weer is dat bijzonder aangenaam. Prachtig vind ik de combinatie met de zwarte kranen en accessoires in de badkamer. Het totaalplaatje ziet er modern en heerlijk eigentijds uit.

Een fraaie vloer- en wandafwerking

De vloer, achterwand van het toilet en het douchegedeelte zijn voorzien van stoere keramische tegels. Deze tegels zijn goed te reinigen en daarom heel praktisch in het gebruik. Naast de tegels is er op de wanden stucwerk toegepast dat voorzien is van een mooie donkere verf die schimmelwerend en afneembaar is. Deze strakke wandafwerking geeft de badkamer een rustig en huiselijk karakter. Het schuine dak is overigens wit gehouden zodat dit mooi wegvalt in de ruimte. Naast het houtenbadkamermeubel zien we op het knieschot een ruwe steenstrip. Op deze stoere wand ontdekken we het toegepaste kleurenpalet van de badkamer. Ik vind dat de combinatie van de kleuren en materialen weer verrassend mooi heeft uitgepakt in het project badkamer Nijkerk. Het is een schitterende badkamer geworden die perfect past bij deze actieve familie!

Lees meer over De Eerste Kamer