Referentie

Badkamer Oosterbeek

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Ten opzichte van andere zaken stonden er complete badkameropstellingen. Dat vonden we mooi. Daarnaast werden we direct te woord gestaan. Ook dat hebben we als heel prettig ervaren.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

Voor ons was de Sunshower een compleet nieuw product. Want die hadden we anders nooit ontdekt en is nu wel in de badkamer gekomen. We wisten dat we niet zomaar een badkamer wilden maar echt wat moois. Daarin zijn we goed geslaagd bij De Eerste Kamer.

Hoe verliep het contact?

Het contact met Rick verliep prima! Want hij is erg aangenaam in de omgang. Daarnaast verliep het contact met de monteurs ook prima. Dezelfde persoonlijke kenmerken zie je terug bij de personen in de winkel en bij de monteurs. De mensen die er werken zijn fatsoenlijk, netjes en geen poeha.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Oosterbeek?

Het eindresultaat is uitstekend geworden! Wij hebben De Eerste Kamer al weer aanbevolen bij onze buren.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer Modern
Formaat van de badkamer 3,2 bij 2,7 meter.
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

De gesprekken met de familie Kern verliepen heel gemoedelijk. Zij waren op zoek naar een echt mooie badkamer met een onderscheidend karakter. De wens werd uitgesproken voor een douche, bad en badkamermeubel. Bij het ontwerpen van deze badkamer heb ik gezocht naar de meest fraaie indeling. Daarnaast heb ik mooie details gecreëerd die de badkamer een extra luxe uitstraling geven.

Van de oude situatie naar de nieuwe

In de oude badkamer was de douche afgeschermd met een muurtje. Maar in de nieuwe situatie heb ik bewust glas toegepast. Het is verrassend om te zien hoeveel meer ruimte er optisch is ontstaan. Erg leuk trouwens dat de familie Kern enthousiast werd over de Sunshower! Want dat maakt het douchen nog veel aangenamer. Daarnaast werd de wens uitgesproken voor een vrijstaand bad. Het bad mocht natuurlijk niet voor de balkondeur staan. De oplossing heb ik gevonden door het vrijstaande bad schuin in de hoek te plaatsen. Vanaf de entree kijken we nu vrij weg naar buiten. Natuurlijk zien we ook direct de schitterende omlijsting bij de raamkozijnen. Bovendien konden we door het bad schuin te plaatsen voor een wat ruimer bad kiezen. Want dat ligt een stuk comfortabeler! Bij het bad heb ik nissen en houten planchetten gecreëerd. De houten planchetten zijn mooi in lijn met het maatwerk badkamermeubel. De ingebouwde nissen achter het bad maken deze relax plek in de badkamer extra gezellig.

Proef dezelfde sfeer in de hele woning

Persoonlijk vind ik het erg mooi als de badkamer echt onderdeel is van de complete woonstijl. In deze moderne badkamer zien we dat terug in de kleur die is toegepast op de wanden. Want deze warme, zachte tint past perfect in de woning van de familie Kern. De hele woning ademt nu dezelfde sfeer uit. Bij het opleveren van badkamer Oosterbeek heb ik samen met de familie Kern genoten van het eindresultaat. Ik weet zeker dat zij veel plezier zullen beleven aan deze schitterende badkamer.

Lees meer over De Eerste Kamer