Badkamer Rotterdam

Referentie

Badkamer Rotterdam

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Op de website hadden we al tekeningen gezien met indelingen die ons bevielen. In de showroom zagen we vervolgens een heleboel leuke dingen.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

De ideeën over de wastafel hebben we in de showroom opgedaan. Veel ideeën zijn daarna ontsproten uit het hoofd van Anton. Hij denkt echt ‘out of the box’ en heeft een verfrissende kijk op badkamers.

Hoe verliep het contact?

Anton voelde ons goed aan en heeft ons alles uit handen genomen. Hij is nog een keer bij ons langs geweest om de ruimte te zien en stelde ons gerust. De monteurs waren hele lieve, beleefde mensen. Er werd netjes gewerkt en goed samengewerkt met onze interieurmensen. Er ontstond een hele spontane samenwerking met top oplossingen.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Rotterdam?

Het resultaat is super, nog mooier dan verwacht!

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de slaap- en badkamer Modern
Formaat van de slaap- en badkamer 9 meter bij 4,50 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Toen ik naar de woning van de heer en mevrouw Nome in Rotterdam ging, was ik verrast door het uitzicht op de skyline van de Maas. Dat fraaie uitzicht is me echt bijgebleven. Daarvoor hadden zij mij in de showroom verrast met een heel specifieke wens. We maken regelmatig badkamers die onderdeel zijn van de slaapkamer. Bij de heer en mevrouw Nome was er ook een werkplek gewenst en hoe zouden we daar invulling aan kunnen geven? We voelden elkaar qua stijl goed aan en dat hielp mij enorm om tot een goed ontwerp te komen. We hebben optisch één ruimte maar het badkamergedeelte is toch een echte eyecatcher geworden. Met name de vrijstaande whirlpool die geplaatst is op een zwevend plateau ziet er heel uitnodigend uit.

De kleuren en materialen zijn uitstekend op elkaar afgestemd!

De kleur van het houten badkamermeubel en van de werkplek zijn afgestemd op de houten vloer van het slaapgedeelte. Met melkglas is een afscheiding gecreëerd vanaf de slaapkamer naar het douchegedeelte. Het melkglas is ook toegepast in andere ruimtes van de woning. Doordat we consequent dezelfde kleuren en materialen hebben toegepast, is de wellness ruimte echt onderdeel geworden van de woning. In deze situatie is het zelfs zo dat de afstand vanaf de werkplek naar de whirlpool verleidelijk kort is! Heerlijk toch, om na een drukke dag te ontspannen in een warm bad van badkamer Rotterdam?

Lees meer over Anton van de Beek