Referentie

Badkamer Stijlvol Wonen huis

De badkamer van het Stijlvol Wonen Huis

Geniet mee van de inspirerende foto’s die zijn gemaakt van onze badkamer, die in het Stijlvol Wonen Huis stond tijdens de VT Wonen & Design beurs.

Wat is vernieuwend?

Eigenlijk alles! Want kijk maar eens naar het groene marmer, de gave kranen en de unieke douchewand met elektrische designradiator ineen! Maar behalve aan design hebben we ook gedacht aan een praktisch aspect. In het exclusieve badkamermeubel zijn twee waszakken verwerkt, zodat de badkamer altijd netjes en opgeruimd is!

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamer: Chique, modern
Formaat van de badkamer: Circa 3,5 bij 5 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

Het was een ontzettend leuke ervaring om de badkamer van het Stijlvol Wonen huis in te richten. Heel bewust is gekozen voor een compleet vernieuwde badkamerpresentatie met groen marmer en met koperen kranen. Het is eigentijds maar tegelijkertijd echt bijzonder stijlvol.

Het luxe ligbad

Rondom het royale ligbad zien we het groene marmer dat op maat is gemaakt. Aan de binnenzijde van het bad zijn in de hoeken zachte rondingen aangebracht, die mooi in lijn vallen met de hoeklijnen van het mat witte ligbad. Aan de achterzijde van het bad is het marmer fraai verlengd. Vervolgens zijn er schappen gecreëerd, die gebruikt kunnen worden voor de decoratie van de badkamer.

Het exclusieve badkamermeubel

Het exclusieve wastafelblad heeft veel body dankzij het unieke karakter van het schitterende natuursteen. Boven de rechthoekige wastafel zijn twee koperen kranen gemonteerd. Ik vind de kleurencombinatie van het warme groen met het sprekende koper geweldig mooi! Aan opbergruimte is er geen gebrek. In de lades van het badkamermeubel kunnen de persoonlijke verzorgingsproducten worden opgeborgen. Naast de lades treffen we twee kasten aan waarachter de waszakken verborgen zijn. Deze luxe, maar ook heel praktische waszakken zijn van ons eigen merk DEK-Design.

Elektrische designradiator en douchewand ineen

Omdat het gasgebruik in Nederland flink wordt teruggebracht de komende jaren, hebben we op de woonbeurs onze elektrische designradiator en douchewand ineen geïntroduceerd; de Black Steel Open van DEK-Design. De naam Open is ontstaan, vanwege het open karakter van dit model. Het complete stalen frame wordt heerlijk warm, zodra deze wordt geactiveerd. In het midden van de elektrische designradiator zien we de geïntegreerde handdoekhouder. Na het douchen is er direct een warme handdoek binnen handbereik. Achter de designradiator is de grote glazen douchewand gemonteerd. Deze douchewand is verrassend en onderscheidend doordat het glas aan één zijkant en aan de bovenzijde is verlengd. Bovendien oogt het grijs getinte glas bijzonder chique in deze setting!

Badkamer Stijlvol Wonen huis, een verrassend mooi plaatje!

Tijdens de beursweek werd de badkamer in het Stijlvol Wonen huis met veel enthousiasme bewonderd. Ik kan ook niet anders concluderen dan dat het een verrassend mooie badkamer was! De Black Steel Open staat inmiddels in onze showroom. Het fraaie badkamermeubel is ook in onze showroom te bewonderen!

Lees meer over Anton van de Beek