Badkamer ‘t Gooi

Referentie

Badkamer ‘t Gooi

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Met name de stijl. Want de badkamers zijn over het algemeen strak met een duidelijke, herkenbare signatuur. De showroom zag er keurig uit.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

We zagen vernieuwende dingen. De ruwe natuurstenen wand vonden we heel mooi. Maar ook de badkameropstelling achterin de showroom sprak ons bijzonder aan qua kleurstelling. Zo ontstond de basisgedachte voor de uitvoering van onze badkamer.

Hoe verliep het contact?

Henk-Peter is praktisch ingesteld en weet waarover hij praat. Hij voelde goed aan wat we wilden. Er ontstond een klik en vertrouwen. Hij kwam met het goede idee om het toilet te verplaatsen.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer ’t Gooi?

Fantastisch, het is een heerlijke ruimte geworden. We zijn heel tevreden want het is helemaal geworden zoals we wilden.

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Stijl van de badkamerModern
Formaat van badkamer3,5 meter bij 3 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

De familie Dukel wilde graag een badkamer die net even anders is. In onze showroom ontstonden goede badkamer ideeën die we aan tafel op een prettige manier verder inhoud hebben gegeven. Er ontstond een goed ontwerp met een mooie indeling waar ik en de familie Dukel erg content mee waren. Mevrouw Dukel heeft overigens een bijzonder goed gevoel voor styling.

Goed gekozen!

Kenmerkend voor de familie Dukel was het gemak waarmee zij keuzes konden maken. Veel badkamermaterialen waren nieuw voor hen, maar zij waren niet bang om hier toch voor te kiezen. Ik ben blij dat zij dat hebben gedaan want daarom is het resultaat van deze badkamer extra mooi en bijzonder geworden. Bij oplevering van badkamer ’t Gooi heb ik diverse foto’s gemaakt. Deze foto’s heb ik inmiddels al diverse keren laten zien als inspirerend badkamervoorbeeld.

Lees meer over Henk-Peter de Graaf