Badkamer Zeist

Referentie

Badkamer Zeist

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

De presentatie van het geheel. Het is niet zo groot, maar dat vonden wij juist prettig. We vonden het heerlijk overzichtelijk.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

We hadden zelf al een aantal ideeën. Anton liet ons hierin prettig in onze waarde maar dacht wel op een goede manier mee. We merkten de ervaring. Het badkamermeubel konden we precies krijgen zoals we wilden. Het was fijn dat er zoveel keus was in de houttinten.

Hoe verliep het contact?

De contacten met Anton verliepen eigenlijk perfect. Maar ook Zeger de monteur willen we benoemen. Dat is een harde werker die duidelijk communiceert. De mensen van De Eerste Kamer zijn sympathiek in de omgang.

Wat vindt u van het resultaat van badkamer Zeist?

Heel mooi. Het is helemaal naar ons zin geworden.

Ontwerp door: Anton van de Beek
Stijl van de badkamers Modern
Formaat van badkamers 3 bij 3,5 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Anton van de Beek

De heer en mevrouw Van Barneveld kwamen met een eigen badkamerontwerp bij mij aan tafel zitten. Hier was al goed over nagedacht. Ik vond het prettig dat zij toch openstonden voor een aantal veranderingen in het ontwerp. Daardoor zijn er langere zichtlijnen in de badkamer ontstaan. Toen ik bij hen op bezoek ging, heb ik bij binnenkomst erg gelachen. De vrolijke hond ontving me wel heel hartelijk. Wat was het appartement ruim en mooi ingericht! Ik kreeg het gevoel alsof ik in een woonblad stapte.

Warm en gezellig!

Badkamer Zeist ziet er warm en gezellig uit. De tegels hebben een mooie brons tint die goed past bij deze badkamersfeer. Doordat de wanden van de sauna van glas zijn, oogt de badkamer veel ruimer. Bovendien wordt door het uitzicht op de sauna het wellness karakter van de badkamer nog een keer extra benadrukt. Ik wil ook een keer benoemen met hoeveel aandacht onze houten badkamermeubels worden gemaakt. We zien dat de houtnerf prachtig doorloopt op de lades van het badkamermeubel. Zelfs de spiegel is voorzien van een houten omlijsting. Het lijkt me heerlijk om na een lange wandeling buiten met de hond bij thuiskomst te genieten van een lekkere douche en om daarna volledig te ontspannen in de sauna.

Lees meer over Anton van de Beek