Referentie

Badkamers Flevoland

Wat viel u op tijdens uw eerste bezoek bij De Eerste Kamer?

Het is puur gericht op badkamers. Daarnaast zie je meteen dat het specialistisch is.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen?

De tegels, het vrijstaande bad en de meubels met waskommen hebben we echt gekozen op basis van de ideeën uit de showroom.

Hoe verliep het contact?

Met Henk-Peter hadden we heel prettig contact. Je merkt dat hij echt gespecialiseerd is in badkamers. De 3-D tekeningen vonden we ook erg fijn. Zo konden we alles direct visualiseren. Vervolgens verliep de communicatie met onze aannemer prima. Alle vragen tijdens de verbouwing werden goed beantwoord. Daardoor kon de aannemer onze badkamers zo netjes maken.

Wat vindt u van het resultaat van de badkamers Flevoland?

We vinden het mooi! We zijn er heel tevreden mee.

Ontwerp door: Henk-Peter de Graaf
Stijl van de badkamers Modern, stijlvol
Formaat van de badkamers Ouderbadkamer 3 bij 4 meter en de kinderbadkamer 3 bij 3 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

Henk-Peter de Graaf

De familie Van de Meer ging goed voorbereid het badkamertraject in. Zij hadden al een interieurarchitect ingeschakeld die overzicht had op de complete woonstijl. Daarbij mocht ik hen adviseren voor de realisatie van een luxe ouder- en kinderbadkamer. Dat heb ik met veel plezier gedaan!

Twee keer dezelfde stijl

De ouder- en kinderbadkamer zijn allebei in exact dezelfde stijl ingericht. De toegepaste materialen en kleuren zijn stijlvol en tijdloos. De ouderbadkamer is heerlijk ruim. Daardoor konden we deze luxe badkamer verrijken met een vrijstaand bad. Dat wil overigens niet zeggen dat de kinderbadkamer klein is. Deze badkamer is eveneens heel ruimtelijk ingericht. De doucheruimtes zijn van zowel de ouder- als kinderbadkamer luxe. De ingebouwde douchekranen zien er strak uit. De familie Van de Meer kan genieten van de heerlijke waterstralen van de hoofddouche, nekdouche of van de aparte handdouche.

Veel aandacht voor de badkamermeubels

De keuze voor een mooi badkamermeubel was misschien wel het lastigst voor de familie. Hier hebben we samen met de interieurarchitect extra veel aandacht aan geschonken. We zijn hier uiteindelijk zeer goed in geslaagd. De maatwerk meubels geven de twee badkamers een exclusieve uitstraling. Daarbij kleurt het donkere eikenhout geweldig mooi bij de tegels en het mat witte sanitair.

Complimenten voor de aannemer

De familie Van de Meer had een zeer geschikte aannemer. De contacten met hem verliepen bijzonder prettig. Ik kon voortdurend merken hoe precies hij te werk ging. Maar dat is ook overduidelijk zichtbaar aan het geweldig mooie eindresultaat van de badkamers Flevoland!

Lees meer over Henk-Peter de Graaf