Referentie

Design badkamer Hoorn

Hoe bent u bij De Eerste Kamer terecht gekomen?

Ik denk dat ik een advertentie van ze heb gelezen. We zijn naar de showroom geweest in Barneveld, daar zagen we de badkamer die we wilde.

Bent u op nieuwe ideeën gekomen in de showroom?

In Barneveld hebben we dus de zwarte muren en de tegels gezien, in de nieuwe showroom in Hoevelaken zagen we natuurlijk de grootte van het bedrijf, zulke badkamers zie je niet overal.

Wie was uw contactpersoon, en hoe is dat bevallen?

Anton. Ja prima, Heel kordaat.

Wat sprak u het meest aan bij de Eerste kamer?

Ze hebben precies de badkamer die we zochten, anders dan het standaard aanbod.

Wat vind u van het eindresultaat?

Wij zijn heel bij. Echt helemaal zoals we graag wilde, een plaatje. Zoals we het in ons hoofd hadden is het uitgevoerd.

Zou u de eerste kamer aanbevelen?

Ja zeker! Maar je moet het er wel voor willen uitgeven.

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer Luxe design
Formaat van de badkamer 3 x 4 meter
Beoordeling van de klant:
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Het contact met de familie Breurken verliep heel gemakkelijk en gemoedelijk. Door het goede voorwerk konden we snel beslissingen nemen.

Maatwerk badkamermeubel

In deze relatief smalle design badkamer in Hoorn een badkamermeubel over de gehele breedte van de wand. Maatwerk is dan een mooie optie en biedt de gelegenheid om hem helemaal zelf samen te stellen. De natuurstenen wasbak is geïntegreerd in het blad en dat geeft een prachtige luxe uitstraling. Boven het maatwerk badkamermeubel hangt een grote spiegel over de gehele breedte. Dit geeft de ruimte meer optische diepte. De spiegel heeft rondom Led verlichting, een digitale klok en spiegelverwarming.

Mat zwart ligbad

In design badkamer Hoorn is gekozen voor een strak mat zwart ligbad. Het is een vrijstaand bad van Luca Sanitair gemaakt van Solid Surface met een mat zwarte buitenzijde. De zwarte kranen zijn uit de Jee-O slimline collectie en combineren perfect met de strakke belijningen van deze badkamer. De inloopdouche heeft een rookglas glazen douchewand over de gehele hoogte van de badkamer. Ook de stortdouche komt uit de Jee-O slimline collectie.

Luxe zwevend toilet

Het toilet in design badkamer Hoorn past helemaal in de stijl. De wandtegels en de vloer zijn uitgevoerd in een keramische Neolith marmer tegel van 150 x 150 cm. Op deze  manier creëer je rust in de ruimte. Omdat de gestucte wand, het sanitair en het badkamermeubel donker is van kleur, is een lichte tegel een goede keuze. Wij wensen de Familie Breurken heel veel plezier met hun luxe design badkamer!

 

Lees meer over De Eerste Kamer