Referentie

Luxe door eenvoud

Luxe door eenvoud. Drie woorden die deze badkamer perfect omschrijven. De klanten hadden van te voren een goed beeld van de stijl die ze voor ogen hadden. Het open en informele contact met de badkameradviseur Aldrik heeft gezorgd voor verrassende ideeën. Zo koos de klant bijvoorbeeld bewust voor chromen kranen, waar Aldrik de tegels bij heeft gezocht.

Verrassend ontwerp

De klant wilde geen kleur toepassen in de badkamer en toilet. Om de ruimtes toch een interessant effect te geven is er speels omgegaan met ontwerpkeuzes. Zo is de accenttegel in de toiletten op de zijmuur geplaatst in plaats van op de gebruikelijke achterwand.

Een heel bijzonder en leuk stijlelement zien we terug in het fonteinkraantje in het tweede toilet. Dit kraantje heeft een omgedraaide uitloop waardoor het lijkt alsof de kraan verkeerd om is. Dit geeft een ontzettend leuke knipoog aan het strakke ontwerp.

Rustige basis

Het werken vanuit een rustige basis is iets waar de ontwerpers van De Eerste Kamer graag mee beginnen. Dit is in deze badkamer ook weer toegepast. Als basis voor deze badkamer zijn rustige tegels gebruikt op zowel de muur als verschillende wanden. Om een accent aan te brengen is er gekozen om een contrasterende tegel op een aantal wanden te plaatsen. In dit geval is er door de klant gekozen voor een zwart Hongaarse punt tegel.

Alle meubels zijn van de DEK-design maatwerk serie. In dit geval is er gekozen voor zwart gebeitst en geolied massief eikenhout. De kranen van chroom zijn van Vola. De wastafel, het bad en de waskommen zijn van het merk Corian (solid surface).

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Ontwerp door: De Eerste Kamer
Stijl van de badkamer Modern
Afmetingen badkamer 377 x 323cm
Ontwerp door

De Eerste Kamer

Badkameradviseur Aldrik heeft dit traject van begin tot eind heel erg leuk gevonden. “Het open en informele contact met de klanten vond ik heel fijn. Zowel de klanten als ik stonden open voor ideeën van beide kanten. Mede hierdoor zijn we tot dit prachtige eindresultaat gekomen.”

Lees meer over De Eerste Kamer