Exclusieve tegels

Vloertegels

Badkamer vloertegels zijn er in veel verschillende soorten, maten en kleuren. Keramische vloertegels in de badkamer zijn razend populair. Niet heel gek, als je bedenkt dat er zoveel mogelijk is op het gebied van keramische vloertegels. Zo zijn houtlook tegels prachtig in een badkamer en zijn zelfs een terrazolook of marmerlook te creëren met dank aan keramiek.

"De keuze is absoluut groot"

Razend populair

Eindeloze mogelijkheden

Op het gebied van vloertegels is veel mogelijk. Keramisch, natuursteun, mozaiek of betonlook: de keuze is absoluut groot. Benieuwd wat de beste optie voor jouw badkamer is? Wij denken graag met je mee en tonen verschillende vloertegels in een 3D ontwerp. Zo gaat een badkamer echt leven en ontdek je al snel wat de mooiste vloertegel voor jouw badkamer is.

Bekijk ook onze andere stijlen

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.