In de badkamer wordt dagelijks veel gebruik gemaakt van water. Een verkwikkende regendouche in de ochtend geeft energie voor de nieuwe dag. Maar een warm bad in de avond zorgt voor een ontspannen moment om de dag af te sluiten. Daarom zijn de stijlvolle VOLA kranen met een goede kwaliteit stijliconen in uw badkamer.

Scandinavisch Design

VOLA kranen kenmerken zich door een tijdloze vormgeving en een uitzonderlijke kwaliteit. Want de strakke kranen zijn gemaakt van de beste soorten massief koper, messing en roestvrij staal. Bovendien is de volledige collectie verkrijgbaar in mooie, hoogwaardige afwerkingen: geborsteld massief roestvrij staal, gepolijst en geborsteld chroom en massief onbewerkt messing.

Luxe VOLA video impressie

In onze badkamershowroom hebben we de complete serie van geborsteld roestvrij stalen kranen, chromen kranen en zwarte kranen gepresenteerd. Naast wastafel mengkranen en de vrijstaande bad mengkraan ontdekt u in de doucheopstellingen luxe hoofddouches, handdouches en douche mengkranen. Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom! Zodat u de stijlvolle VOLA collectie kunt komen bekijken. Dan vertellen wij u graag meer over de VOLA producten en over de keuzes die u hebt in onderscheidend sanitair en karaktervolle tegels. Maar maak voor een compleet badkameradvies gerust een vrijblijvende afspraak.

Maak nu een afspraak