Bij de Nederlandse onderneming Hotbath is een team specialisten aanwezig die expert zijn op het gebied van kraantechnologie, kraanontwerp en kraanproductie. De Hotbath kranen zijn schitterend afgewerkt en hebben een hoogwaardige kwaliteit. Zodat u er jarenlang plezier van zult hebben.

Series Hotbath kranen

Voor elke woonstijl is een passende kranenlijn aanwezig. De rechthoekige Hotbath Bloke serie leent zich goed voor moderne en design badkamers. Maar als u van minimalistisch houdt, is de verfijnde Laddy, de stijlvolle Archie of de luxe Cobber een schitterende kranenlijn. Het model Cobber is zelfs in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan zwarte, gouden of geborsteld koperen kranen. De kranenseries (Archie, Bro!, Bloke, Chap, Cobber, Cobber X, Cobber @work, Laddy, Gringo) zijn allemaal compleet verkrijgbaar voor de wastafel, de douche en het bad. Daardoor krijgt de hele badkamer dezelfde verzorgde uitstraling.

Kies de kraan die bij uw badkamerstijl past!

Bent u geïnteresseerd in de Hotbath kranen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want u kunt alle series in onze showroom bekijken en het design kiezen dat bij uw badkamerstijl past. Er is volop keus in de douchesystemen. Op basis van uw specifieke douchewensen vertellen wij u graag van welke douchekraan u het meest zult genieten. U bent van harte welkom in onze showroom! Wilt u een droombadkamer? In onze showroom vindt complete badkamers en een onderscheidend aanbod van sanitair, badkamermeubels en karaktervolle tegels. Wenst u een persoonlijk badkameradvies? Dan adviseren wij u om even een vrijblijvende afspraak te maken. Zodat er voldoende tijd is voor ons vakkundig advies!

Maak vrijblijvend een afspraak