Strak en functioneel

DEK-design

Dagelijks zijn wij bezig met badkamerontwerpen. Onze kracht zit in unieke ontwerpen die ook nog eens functioneel zijn. Uit onze passie voor luxe badkamers, is ons eigen prijswinnende merk ontstaan: DEK-design. De doucheafscheidingen en meubels die wij vanuit onze eigen lijn ontwerpen en maken, passen wij aan naar wensen en afmetingen. In onze eigen designlijn staat maatwerk centraal.

De ideale lijn

Waar functionaliteit en design elkaar ontmoeten

Wij weten als geen ander dat een badkamer naast mooi ook functioneel moet zijn. Daarom zijn wij constant bezig om de ideale lijn te vinden tussen design en functionaliteit. Vanuit onze ontwerpstudio, ontwikkelen we met passie nieuwe badkamerproducten. Al onze meubels en doucheafscheidingen zijn van zeer hoge kwaliteit. De productie vindt volledig plaats in Nederland.

"Onze kracht zit in unieke ontwerpen die ook nog eens functioneel zijn"

DEK-design

DEK-design Wall bekroond met award

Het stijlvolle wandmeubel, de DEK-design Wall is in 2017 bekroond met de Red-Dot design award. Een internationale vakjury was zeer te spreken over ons product.
Deze unieke douchewandoplossing is een aanwinst voor iedere badkamer. De strakke douchewand is uitgevoerd in hoogwaardig veiligheidsglas. Het zwarte stalen frame is met en zonder radiatorfunctie verkrijgbaar. De geïntegreerde handdoekhouder is zeer praktisch.

Benieuwd naar nog meer slimme oplossingen en prachtig design? Kom langs in onze showroom. We vertellen graag meer over onze passie voor unieke en hoogwaardige badkamerproducten.

Binnenkijkers!

Bekijk onze luxe badkamer ontwerpen

Luxe

En suite badkamer in jaren ’30 woning in Doetinchem

Luxe

Luxe beige badkamer met gestucte muren in Bunschoten-Spakenburg

Japandi

Japandi stijl badkamer met half vrijstaand bad

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.