DEK-Design, het eigen merk van De Eerste Kamer, staat voor kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid. De producten worden allemaal ontworpen met een oog voor detail. Staal, Corian en massief hout zijn de kenmerkende materialen die je het meeste terug ziet komen in de ontwerpen. Deze tijdloze materialen gecombineerd met modern design zorgt voor een prachtige balans die nooit zal gaan vervelen.

Door regelmatig beurzen te bezoeken in binnen- en buitenland zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends. Tevens bezoeken we regelmatig Europese fabrikanten waar we onze materialen uitzoeken. Het designteam gaat vervolgens aan de slag om unieke badkameritems te ontwerpen.

Maatwerkoplossingen

Het ontwerp en productieproces van onze producten is zo ingericht dat de producten naar wens aan te passen zijn.

Zo zijn de meubels zowel in afmetingen als in materiaal en/of kleur aan te passen. Door korte lijnen en jarenlange samenwerking met onze partners is vrijwel elke wens te realiseren.

3 jaar terug hebben we het initiatief genomen om de productie in zijn geheel naar Nederland te verplaatsen. Hierdoor kunnen we de productie centraal houden en maken we optimaal gebruik van het ambacht en innovatie wat Nederland te bieden heeft. Het bijkomende voordeel is dat we een autoritje verwijderd zijn van de productie, waardoor de puntjes op de i makkelijk gezet kunnen worden.

Duurzaamheid

Bij DEK-design vinden we duurzaamheid erg belangrijk.

Door uitsluitend gebruik te maken van kwalitatieve materialen gaan de meubels jarenlang mee. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van natuurgetrouw keramiek. Dit materiaal is bestand tegen krassen en vlekken en bestaan voor 52% uit gerecyclede materialen. Waar echt natuursteen onderhoud nodig heeft, is dit materiaal onderhoudsvrij en blijft daardoor jarenlang als nieuw.

Het hout wat we gebruiken wordt duurzaam geproduceerd en beschikt over een FSC- en PEFC keurmerk.

Unieke douchewand oplossing

De douchewand met geïntrigeerde radiatorfunctie is het eerste ontwerp geweest en is in 2017 bekroond met het Red Dot Design Award. De stijlvolle douchewand is een aanwinst voor elke badkamer. Het zwarte, stalen frame is gecombineerd met hoogwaardig veiligheidsglas. In het design is een handdoekhouder geïntegreerd zodat een handdoek altijd binnen handbereik is.

Het unieke aan deze douchewand is het stalen frame waar een radiatorfunctie ingebouwd kan worden. Deze is naast een aansluiting voor de centrale verwarming sinds 2020 ook volledig elektrisch verkrijgbaar. Zo is er niet meer een extra radiator nodig en kan de ruimte in de badkamer optimaal benut worden.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek