DEK-design is het merk van De Eerste Kamer. In de ontwerpstudio van DEK-design worden unieke design producten ontwikkeld voor luxe badkamers.

Stalen douchewand en designradiator ineen

De design douchewand heeft een dubbele functie. Allereerst zorgt de glazen douchewand ervoor dat het water netjes in het douchegedeelte blijft. Daarnaast is het stalen frame direct de designradiator in de badkamer. Daardoor blijft de temperatuur in de ruimte heerlijk aangenaam. Bovendien is de stalen douchewand voorzien van een handdoek-beugel. Na het nemen van een verkwikkende douche is er een warme handdoek aanwezig binnen handbereik. We zien dat stijl en functionaliteit zijn samengesmolten tot deze unieke douchewandoplossing!

Bekroond met het Red Dot Design Award

De douchewandoplossing van DEK-design is internationaal opgemerkt. De internationale vakjury heeft het product beoordeeld en bekroond met het Red Dot Design Award 2017.

Wilt u genieten van een luxe badkamer met DEK-design?

Tijdens een persoonlijke afspraak maken we een badkamerontwerp in 3D en laten we u graag zien wat uw mogelijkheden zijn. In de showroom van De Eerste Kamer ontdekt u naast de producten van DEK-design een ruim aanbod van stijlvolle kranen, sanitair en tegels. Dus bent u geïnteresseerd in onze kijk op badkamers? Dan bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom!
Plan een vrijblijvend adviesgesprek