Exclusieve tegels

Keramische tegels

Keramische tegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen, kleuren en maten. Kiezen voor keramische tegels in de badkamer heeft veel voordelen. Keramische badkamertegels geleiden warmte makkelijk. Dat maakt deze tegelsoort ideaal in combinatie met vloerverwarming. Ook zijn keramische tegels makkelijk schoon te houden. Door antislip zijn ze veilig te gebruiken als vloer in een badkamer.

“Keramische tegels zijn indrukwekkend in badkamerontwerpen”

Ontelbare mogelijkheden

Hoogwaardig en exclusief

Een ander groot voordeel van keramiek, is de gigantische keuze aan kleuren, structuren en motieven. Onze tegels zijn van prachtige kwaliteit. Het is dan ook eigenlijk niet mogelijk om alleen met het oog een onderscheid te maken tussen echt marmer of hout en keramiek.

Door de hoge kwaliteit van keramiek is het tegenwoordig mogelijk om een keramisch parket te leggen in een badkamer. Zo creëer je de schoonheid van houtlook, die niet van echt parket te onderscheiden is. Zonder de kans op waterschade in een vochtige badkamer.

Keramische tegels met houtlook sluiten bijvoorbeeld perfect aan bij de populaire Japandi stijl. En marmer-look keramisch badkamertegels geven een ultiem hotel chique-gevoel. Keramische tegels zijn bij ons verkrijgbaar in grote formaten. Onze ruime collecties bieden een enorme variëteit aan kleuren. Ga je meer voor industrieel modern? Dan is een betonlook keramische tegel wellicht een prachtige aanwinst voor je badkamer.

Bekijk ook onze andere stijlen

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.