Ultieme ontspanning

Wellness

Wellness thuis ervaren, om te ontspannen en even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Stomen en tegelijkertijd ontspannen in een heerlijke cabine, die plaats biedt voor twee personen? Het is absoluut mogelijk!

Ontvlucht de drukte

Unieke wellness badkamer ontwerpen

Bubbelbaden, sauna’s en stoombaden: termen die perfect aansluiten bij een wellnessbehandeling. Bij De Eerste Kamer zijn we ook op het gebied van wellness uniek. Een vrijstaand bad met de geur van aroma en rustige klanken op de achtergrond, bieden de ultieme ontspanning. Wij kijken dan ook graag met je mee naar een wellness optie die het best bij jou past.

Een stoomcabine wordt vaak onderschat: de ruimte is namelijk multifunctioneel. Je kunt hem zowel gebruiken om te stomen én om te douchen. Een wellness badkamer ontwerpen wij met de gedachte in ons achterhoofd dat iemand langere tijd in een badkamer verblijft. Een infraroodsauna of traditionele sauna wordt meestal niet vergeten in een ontwerp. De realisatie van een sauna op maat, wordt gerealiseerd door een gewenste partij van onze klant.