Exclusieve tegels

Natuursteen­look

Natuursteenlook badkamertegels zijn in veel verschillende maten en kleuren te verkrijgen. En ook in het soort natuursteenlook tegels is de keuze groot. Zo is marmerlook een gewenste natuursteenlook voor wanden in een badkamer. Marmerlook heeft volgens velen de ultieme luxe uitstraling.

"Marmerlook heeft volgens velen de ultieme luxe uitstraling"

Natuurlijk mooi

Prachtig voor vloeren en wanden

Kies je liever voor een beton-achtige look? Kies dan voor kalksteen-look. Natuursteenlook tegels zijn perfect voor in een badkamer. Het is voor de veiligheid belangrijk om rekening te houden met de gladheid van de natuursteen tegels. Sommige natuursteen soorten zijn minder geschikt voor een badkamer, omdat ze in combinatie met water gevaarlijk glad kunnen worden.Bij keramische natuursteenlook tegels is dit niet het geval. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor natuursteenlook tegels in de badkamer? Kom langs en bekijk welke natuursteentegels het beste in jouw badkamer passen.

Bekijk ook onze andere stijlen

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.