Baden in luxe

Hotel chique badkamers

Een hotel chique badkamer kenmerkt zich door grote spiegels en door gouden en messing afwerking in meubels en kranen. Een vrijstaand bad is eigenlijk onmisbaar in deze populaire badkamerstijl.
“Donkere kleuren geven de badkamer het gevoel van geborgenheid”

Ambitie wordt werkelijkheid

Ervaar het gevoel van baden in luxe. Perfectionisme in ieder detail.

In onze hotel chique badkamers is veel aandacht voor dimbare verlichting. Verzorgt tot in de details: van slimme dimbare plintverlichting tot prachtig licht onder een vrijstaand bad. Zitbankjes, messing en goud en verlichte nissen met een ornament zorgen samen voor het ultieme hotel chique gevoel. Donkere kleuren geven de badkamer een gevoel van geborgenheid. Luxe mozaïek in een donkere samenstelling of emperio marmer passen dan ook meer dan perfect in een hotel chique badkamer.

Voor ieder een stijl

Ontdek onze badkamer stijlen

Werkwijze 1 wit

Stap 1

Persoonlijk advies

Mogelijk heb jij je al georiënteerd op een nieuwe badkamer. Graag horen we jouw badkamer wensen tijdens een eerste afspraak. Wensen op het gebied van stijl, materiaal en kleur. Jij geeft aan wat je mooi vindt en waar een badkamer aan moet voldoen.
Werkwijze 2 wit

Stap 2

Het badkamerontwerp

Wij gaan verder voor je aan de slag met het ontwerp. We passen alle wensen toe in een realistisch concept. Van de wandtegels tot het badkamermeubel: elke vierkante centimeter tekenen we in.
Werkwijze 3 wit

Stap 3

Uitgebreide tekeningen

In een tweede gesprek tonen wij het totale ontwerp. De tekeningen geven een realistisch beeld van hoe de volledig vernieuwde badkamer er straks uitziet.
Werkwijze 4 wit

Stap 4

Realisatie van een droombadkamer

Het is nu echt bijna zover: de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd wordt binnenkort werkelijkheid. Omdat onze badkamers maatwerk zijn, plaatsen we alle technische aspecten in de uitgebreide tekeningen.

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.