Interieur

Kranen

Een design kraan is ontzettend bepalend voor de look en feel van een badkamer. Zo komt een klassieke kraan in messing uitvoering prachtig tot zijn recht in een design bad. En past een design kraan juist weer uitstekend aan een strakke douchewand.

Onderscheidend in eenvoud

Hoogwaardig in elke badkamerstijl

Een goed passende badkamerkraan uitzoeken is nog niet zo eenvoudig. Toch zoek je waarschijnlijk een kraan die perfect aansluit op jouw badkamerstijl. De keuze aan merken, stijlen en kleuren in kranen is groot. Kies jij voor messing, strak zwart, goud of wit? Een kraan moet naast praktisch ook mooi zijn. Een designkraan is als een sieraad voor een badkamer. Benieuwd naar verschillende merken, vormen en kleuren kranen? Wij vertellen er graag meer over en helpen je uiteraard ook graag bij het maken van de beste keuze.
Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.