Kranen die het verschil maken!

Houdt u van ronde kranen of van vierkante kranen? Wenst u een design kraan in uw badkamer of wenst u juist een kraan met een eenvoudige uitstraling? Wij laten de verschillende modellen graag aan u zien. Dan vertellen we u direct de bijzondere kenmerken van deze kranen. Want een inbouwsysteem in de douche ziet er vaak ontzettend verzorgd uit in strakke badkamers. Maar een ronde stortregendouche staat weer mooi in een badkamer met een landelijke uitstraling. Voor de liefhebbers is een plafonddouche met LED verlichting, die een therapeutische werking heeft, ook een optie. Daarbij kan de kleur van de kraan ook het verschil maken! Naast chroom en RVS is een zwarte kraan of een kraan met messing look ook geweldig mooi!

Mooie combinaties maken voor een heerlijke douche

Een stortregendouche is goed te combineren met een bijpassende handdouche met diverse massage-standen erin. Ook kunnen er op de wand nog diverse zij-jets worden aangebracht of een extra nekdouche! Met zoveel keuzes kunt u het zo luxe maken als u wilt!

Kies de kraan die bij u past

Wij helpen u graag met het maken van een goede kraankeuze. De volgende merken bieden wij onder andere in onze showroom aan: Hansgrohe, Hotbath, JEE-O en VOLA. Op de onderstaande foto’s zijn de verschillen in vormgeving, kleur en stijl zichtbaar.