Vitaler en energieker

Sunshower

Een Sunshower zorgt niet alleen voor ontspanning door warmte: hij maakt je ook fitter en energieker. Verwarmend infrarood en laag gedoseerd UV-licht geven je een energieker gevoel.

Genieten van zonlicht

Vitaler en energieker door het licht van een Sunshower

Genieten van zonlicht: de meeste mensen vinden het heerlijk. Naast dat zonlicht prettig is, heeft ieder mens zonlicht nodig. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D. Sunshower maakt het mogelijk om je huid te voorzien van een veilige doses zonlicht. Gewoon tijdens het douchen.

“Ervaar de kracht van zonlicht onder de douche”

Sunshower

Wat is een Sunshower?

Een Sunshower is een paneel in de douche waar infrarood en UV-licht uitkomt. Het Infraroodlicht, afkomstig uit een Sunshower, zorgt voor ontspannen spieren en gewrichten. De bloedcirculatie verbetert en klachten van pijnlijke spieren verminderen. Een Sunshower heeft dus vele voordelen. Vaak wordt gedacht dat een Sunshower veel energie verbruikt. Maar wist je dat een Sunshower ongeveer net zoveel energie verbruikt als een waterkoker? En dus veel energiezuiniger is dan wordt gedacht.

Een Sunshower past niet alleen uitstekend in een wellness badkamer. Het plaatsen van een Sunshower is in bijna iedere badkamer mogelijk, omdat hij weinig ruimte in beslag neemt. In onze luxe badkamer showroom ervaar je de techniek en warmte van een Sunshower. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw badkamer? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Binnenkijkers!

Bekijk onze luxe badkamer ontwerpen

Luxe

Luxe Badkamers: Comfort voor het Hele Gezin

Hotel Chique

Een tijdloze luxe badkamer als stijlvolle eyecatcher

Klein

Harmonieus Design: Stijlvolle Badkamer en Toiletruimte met Warme Uitstraling

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.