Wellness

Infrarood douches

Het Infraroodlicht, afkomstig uit een infrarood douche, zorgt voor ontspannen spieren en gewrichten. De bloedcirculatie verbetert en klachten van pijnlijke spieren verminderen. Een infrarood douche heeft dus vele voordelen.

Energie door warmte en licht

Ervaar de kracht van infrarood

Een infrarood douche past niet alleen uitstekend in een wellness badkamer. Het plaatsen van een infrarood douche is namelijk in bijna iedere badkamer mogelijk. Hij neemt weinig ruimte in beslag en er zijn verschillende montagemogelijkheden. In onze luxe badkamershowroom ervaar je de ontspanning en warmte van een infrarood douche. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw badkamer? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.
Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.