Indeling is alles

Kleine badkamers

Een kleine badkamer is het prettigst in gebruik als je in het centrale gedeelte, ook wel de verkeersruimte genoemd, een cirkel kunt trekken. Die denkbeeldige cirkel verbindt alle functies van de badkamer.
“We behouden zichtlijnen, waardoor de badkamer groter oogt.”

Ambitie wordt werkelijkheid

Optimaal gebruik van dieptelijnen voelt groter aan

Vanuit het midden van de cirkel loop je voorbij het toilet, om zo de inloopdouche te gebruiken. Door slim om te gaan met deze open ruimte, creëren we de mogelijkheid om royaal voor een spiegel te staan. In het ontwerp van een kleine badkamer is privacy minder belangrijk. We proberen juist zichtlijnen te houden, waardoor de badkamer groter oogt. We ontwerpen kleine badkamers met veel praktische oplossingen. Zo laten we functies in elkaar overlopen. Een badkamermeubel laten we bijvoorbeeld doorlopen boven een klein vrijstaand bad. We kiezen voor slanke meubels die luchtiger uitkomen in het ontwerp. In een kleine badkamer kiezen we voor rustige materialen. Op de vloer en de wanden plaatsen we dezelfde tegelsoort. De tegels laten we strak in elkaar overlopen. Op die manier creëren we diepte in een kleine badkamerruimte.

Unieke ontwerpen

Vooruitstrevend perfectionisme. Tijdloze klasse.

Klein

Wonderlijke warmte

Klein

Sprankelende details

Luxe

Glitter & Glamour

Luxe

Luxe badkamer in Empel

Luxe

Landelijke en luxe badkamers in Purmerend

Bekijk al
onze binnenkijkers!

Laat je inspireren en ontdek de badkamerstijl die bij jou past.

Voor ieder een stijl

Ontdek onze badkamer stijlen

Werkwijze 1 wit

Stap 1

Persoonlijk advies

Mogelijk heb jij je al georiënteerd op een nieuwe badkamer. Graag horen we jouw badkamer wensen tijdens een eerste afspraak. Wensen op het gebied van stijl, materiaal en kleur. Jij geeft aan wat je mooi vindt en waar een badkamer aan moet voldoen.
Werkwijze 2 wit

Stap 2

Het badkamerontwerp

Wij gaan verder voor je aan de slag met het ontwerp. We passen alle wensen toe in een realistisch concept. Van de wandtegels tot het badkamermeubel: elke vierkante centimeter tekenen we in.
Werkwijze 3 wit

Stap 3

Uitgebreide tekeningen

In een tweede gesprek tonen wij het totale ontwerp. De tekeningen geven een realistisch beeld van hoe de volledig vernieuwde badkamer er straks uitziet.
Werkwijze 4 wit

Stap 4

Realisatie van een droombadkamer

Het is nu echt bijna zover: de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd wordt binnenkort werkelijkheid. Omdat onze badkamers maatwerk zijn, plaatsen we alle technische aspecten in de uitgebreide tekeningen.

Van informatie tot inspiratie

Ontdek de wereld van luxe badkamers

Unieke badkamer tegels

De mooiste badkamer creëer je met unieke en alternatieve badkamertegels

Ben je op zoek naar unieke en alternatieve badkamertegels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ontdek ons
De juiste kleuren voor je badkamer eerste kamer badkamers 2

Hoe kies je de juiste kleur voor je badkamer?

Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer komt veel kijken. Je kiest hoogstwaarschijnlijk niet alleen voor een badkamerstijl die je

Inspiratie voor de indeling van een rechthoekige badkamer

Rechthoekige badkamers komen heel vaak voor. Het is de meest gangbare vorm voor een badkamerruimte. Het is dus niet vreemd
Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.