Unieke ontwerpen

Luxe badkamers

Een luxe badkamer geeft in beleving en uitstraling een echt wauw gevoel. Onze luxe badkamers hebben niet alleen een exclusieve uitstraling. Ze zijn stuk voor stuk exclusief ontworpen. Afgestemd op wensen van onze klanten, zodat zij baden en douchen in pure luxe.
“Elke dag het gevoel van een luxe hotel”

Ambitie wordt werkelijkheid

Vooruitstrevend perfectionisme in een luxe en exclusief ontwerp

Een hotel chique stijl leent zich uitstekend voor een luxe badkamerontwerp. Het gevoel van baden in een luxe hotel passen we toe door ons in het ontwerp te focussen op ruime douchemogelijkheden. We passen creaties toe, waarbij het mogelijk is om met twee personen tegelijk te douchen. Zonder comfortverlies.

We voorzien een luxe douche graag van een heerlijke zitbank. Of voegen naar wens een Sunshower toe. In onze luxe badkamerdesigns beleef je elke dag het gevoel van een luxe hotel. Een luxe badkamer voorzien wij graag van uitbundige kleuren. Diepe marmer tinten en messing-gouden elementen geven een luxe badkamer een chique uitstraling.

Voor ieder een stijl

Ontdek onze badkamer stijlen

Werkwijze 1 wit

Stap 1

Persoonlijk advies

Mogelijk heb jij je al georiënteerd op een nieuwe badkamer. Graag horen we jouw badkamer wensen tijdens een eerste afspraak. Wensen op het gebied van stijl, materiaal en kleur. Jij geeft aan wat je mooi vindt en waar een badkamer aan moet voldoen.
Werkwijze 2 wit

Stap 2

Het badkamerontwerp

Wij gaan verder voor je aan de slag met het ontwerp. We passen alle wensen toe in een realistisch concept. Van de wandtegels tot het badkamermeubel: elke vierkante centimeter tekenen we in.
Werkwijze 3 wit

Stap 3

Uitgebreide tekeningen

In een tweede gesprek tonen wij het totale ontwerp. De tekeningen geven een realistisch beeld van hoe de volledig vernieuwde badkamer er straks uitziet.
Werkwijze 4 wit

Stap 4

Realisatie van een droombadkamer

Het is nu echt bijna zover: de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd wordt binnenkort werkelijkheid. Omdat onze badkamers maatwerk zijn, plaatsen we alle technische aspecten in de uitgebreide tekeningen.

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.