Douche inbouwkranen

Italiaans design

Gessi kranen

Al meer dan 20 jaar ontwerpt Gessi exclusieve badkamerelementen, zoals kranen en douchekoppen. Gessi kranen zijn volgens het merk ontworpen om te ervaren, te dragen en te ademen.

Douche inbouwkraan
Gessi logo
Gessi badkamer kraan

Design en functionaliteit

Gessi kranen: Waar kleur, materiaal en afwerking elkaar ontmoeten

Gessi is een exclusief en luxe merk. De kracht zit in het prachtige Italiaanse design. De kranen en accessoires van Gessi worden stuk voor stuk gemaakt in Italië.

Ze zijn In harmonie ontworpen en gemaakt met respect voor het milieu en de gebruiker.

"Verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd"

Meer dan een kraan

Badkamerproducten van hoge kwaliteit

In ieder product van dit hoogstaande Italiaanse merk staan design en functionaliteit centraal. Naast luxe douchekranen, ontwerpt en produceert Gessi ook luxe regendouches, prachtige inbouwkranen, douchekoppen met diverse massagestanden en badkranen met een waterval effect. De kranen en alle overige luxe badkamerproducten van Gessi zijn van hoge kwaliteit.

Gessi’s badkamerproducten weerspiegelen een unieke combinatie van elegantie en functionaliteit, waarbij elk stuk is ontworpen om een statement te maken in iedere badkamer. Elk product, van kranen tot douches, is een toonbeeld van esthetische schoonheid, ontworpen met een diepe toewijding aan duurzaamheid.

Gessi zet de toon voor Italiaans design met zijn focus op milieuvriendelijk produceren. Deze benadering zorgt niet alleen voor tijdloze esthetiek, maar benadrukt ook het belang van duurzaam leven.

Gessi badkamer kraan

Binnenkijkers!

Bekijk onze luxe badkamer ontwerpen

Luxe

Luxe Badkamers: Comfort voor het Hele Gezin

Hotel Chique

Een tijdloze luxe badkamer als stijlvolle eyecatcher

Klein

Harmonieus Design: Stijlvolle Badkamer en Toiletruimte met Warme Uitstraling

Download het gratis badkamer inspiratieboek van De Eerste Kamer

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.