Italiaans design

Gessi

Gessi ontwerpt al meer dan 20 jaar exclusieve badkamerelementen, zoals kranen en douchekoppen. Gessi kranen zijn volgens het merk ontworpen om te ervaren, te dragen en te ademen.

Design en functionaliteit

Waar kleur, materiaal en afwerking elkaar ontmoeten

Gessi is een exclusief en luxe merk. De kracht zit in het prachtige Italiaanse design. De kranen en accessoires van Gessi worden stuk voor stuk gemaakt in Italië.

Ze zijn In harmonie ontworpen en gemaakt met respect voor het milieu en de gebruiker.

"Verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en gedurfd"

Meer dan een kraan

Badkamerproducten van hoge kwaliteit

In ieder product van dit hoogstaande Italiaanse merk staan design en functionaliteit centraal. Naast luxe douchekranen, ontwerpt en produceert Gessi ook luxe regendouches, prachtige inbouwkranen, douchekoppen met diverse massagestanden en badkranen met een waterval effect. De kranen en alle overige luxe badkamerproducten van Gessi zijn van hoge kwaliteit.

Binnenkijkers!

Bekijk onze luxe badkamer ontwerpen

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.