Puur en stoer

Industriële badkamers

Een industriële badkamer is puur en heeft een rauwe, stoere uitstraling. Een zwart kader om de glaspartij in de douche is bijna onlosmakelijk verbonden met deze badkamerstijl. Wij zijn niet bang om in onze industriële designs stoere materialen te gebruiken.
“Een zwart kader in de douche is bijna onlosmakelijk verbonden met deze stijl”

Ambitie wordt werkelijkheid

Stoere materialen met een pure ondertoon

Betonlook tegels en ruw marmer komen vaak terug in badkamers met een industriële stijl. Hanglampen in buisvorm en spiegels met een kader maken een industriële badkamer tot een stoer geheel. De look van een badkamer in deze stijl is over het algemeen neutraal. De aandacht richten wij vooral op een in het oog springende douche. Een andere eyecatcher die niet mag ontbreken in een industriële badkamer is een stoer badkamermeubel. Het merk Jee-O Soho sluit perfect aan bij een badkamer in een industriële stijl. Onze massief houten meubels met een aanwezige houtnerf van DEK Design, zijn heel populair in deze stijl. Wanneer een kraan minder mag opvallen dan een Jee-O Soho, dan verwerken wij regelmatig de Gun Metal van Gessi in het ontwerp. Een goed alternatief is de Gun Metal kraan van Hotbath.

Unieke ontwerpen

Vooruitstrevend perfectionisme. Tijdloze klasse.

Industrieel

Tijdloze stijlvolle badkamer met zwarte elementen

Industrieel

Industrieel design

Industrieel

Strakke, moderne badkamer waar comfort en design samenkomen

Modern

Ultieme witte badkamer met prachtige tegels

Modern

Black & White

Bekijk al
onze binnenkijkers!

Laat je inspireren en ontdek de badkamerstijl die bij jou past.

Voor ieder een stijl

Ontdek onze badkamer stijlen

Werkwijze 1 wit

Stap 1

Persoonlijk advies

Mogelijk heb jij je al georiënteerd op een nieuwe badkamer. Graag horen we jouw badkamer wensen tijdens een eerste afspraak. Wensen op het gebied van stijl, materiaal en kleur. Jij geeft aan wat je mooi vindt en waar een badkamer aan moet voldoen.
Werkwijze 2 wit

Stap 2

Het badkamerontwerp

Wij gaan verder voor je aan de slag met het ontwerp. We passen alle wensen toe in een realistisch concept. Van de wandtegels tot het badkamermeubel: elke vierkante centimeter tekenen we in.
Werkwijze 3 wit

Stap 3

Uitgebreide tekeningen

In een tweede gesprek tonen wij het totale ontwerp. De tekeningen geven een realistisch beeld van hoe de volledig vernieuwde badkamer er straks uitziet.
Werkwijze 4 wit

Stap 4

Realisatie van een droombadkamer

Het is nu echt bijna zover: de badkamer waar je altijd van hebt gedroomd wordt binnenkort werkelijkheid. Omdat onze badkamers maatwerk zijn, plaatsen we alle technische aspecten in de uitgebreide tekeningen.

Van informatie tot inspiratie

Ontdek de wereld van luxe badkamers

Hoe betrek je jouw nieuwe badkamer bij je slaapkamer?

Een badkamer betrekken bij een slaapkamer: voor veel mensen is het de ultieme droom. Vooral, omdat je hiermee het ultieme luxe hotelgevoel creëert bij je thuis. In dit artikel leggen we uit wat de beste opties zijn om je badkamer te laten aansluiten op je slaapkamer.

Inspiratie: de mooiste badkamers met inloopdouche

Een inloopdouche in een badkamer is misschien wel belangrijker dan ooit! Nooit meer douchen in een bad, of in een aparte douchecabine: een inloopdouche maakt het mogelijk. De Eerste Kamer Badkamers, bewijst dat een inloopdouche niet alleen praktisch is.

Baden in luxe: inspiratie voor de mooiste marmeren badkamers

Wie denkt aan marmer, denkt aan luxe. Daar denken wij bij De Eerste Kamer Badkamers niet anders over. Daarom leggen we je graag uit hoe wij dit prachtige natuurproduct toepassen in onze unieke badkamerontwerpen.

Creatieve ontwerpen

Ontdek jouw droombadkamer in ons inspiratieboek

Prachtige ontwerpen met eigenzinnige details. Ons inspiratieboek staat vol met trends op het gebied van badkamers. Van indrukwekkende keramische tegels tot op maat gemaakte badkamermeubels.

Bezoek onze showroom

Maar liefst 1800 m² aan badkamerinspiratie. Indrukwekkende badkamer designs komen tot leven in onze luxe showroom in het midden van het land. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor een badkamer op maat.